Spor Mourinho'dan Barcelona'ya övgü

Mourinho'dan Barcelona'ya övgü

Paylaş
Mourinho'dan Barcelona'ya övgü

Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, Portekiz spor gazetesi Record'a verdiği demeçte, ezeli rakipleri Barcelona'dan övgü dolu sözlerle bahsetti ve ekledi: Biz kimliğini arayan bir takımız.

Portekizli teknik adam, “Bu kimlikte en önemli şey kazanmayı bilmektir. Bunu elde etmek için zamana ihtiyacım var. Daha iyisini yapan var mıdır bilmem ama bu kadar kısa zamanda bunu başarma kabiliyetine sahip değilim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Real Madrid'de kupalar ve prestij aramadığını, sadece iyi şeyler yapıp başkalarını mutlu etmek istediğini kaydeden Mourinho, kariyerinde bu zamana kadar yaptıklarının kendisine büyük rahatlık verdiğini söyledi.

Real Madrid'in en büyük rakibi olan Barcelona için “Ona bakınca kazama kabiliyeti olduğunu görüyorsunuz, mükemmel bir takım” diyen Mourinho, “Barça”nın La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya en yakın adaylardan biri olduğunu belirtti. Mourinho, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo için ise “Üzerinde herhangi bir sorumluluk yükü olmadan, onun fark yarattığı bir takım yaratmayı umuyorum” değerlendirmesinde bulundu.