Spor Mourinho'nun yeni hedefi yine Alman

Mourinho'nun yeni hedefi yine Alman

Paylaş
Mourinho'nun yeni hedefi yine Alman

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Bayern Münih'te oynayan Alman milli oyuncu Bastian Schweinsteiger'i istiyor

Bild gazetesinde yer alan haberde, Mourinho’nun Mesut Özil ve Sami Khedira’dan sonra Schweinsteiger’i de takıma katmak istediği belirtilerek, bunu Schweinsteiger’e de söylediği ifade edildi.

Haberde, Mourinho’nun 13 Ağustos 2010 tarihinde Almanya’da Bayern Münih ile Real Madrid arasında oynanan özel karşılaşma sonrasında Schweinsteiger ile tokalaştıktan sonra "Seni geçen yıl almak istiyordum. Ancak o zaman alamadım. Gelecek yıl bana ait olacaksın" şeklinde ifade kullandığı belirtildi.

Mourinho’nun İnter’de teknik direktör olduğu dönemde de Schweinsteiger’i transfer etmek istediği ifade edilen haberde, ancak Schweinsteiger’in Bayern Münih ile 2012 yılına kadar sözleşmesini uzattığı hatırlatıldı.

Schweinsteiger’in gelecek yıl Real Madrid’e transfer olabileceği belirtilen haberde, Bayern Münih’in tecrübeli oyuncunun sözleşmesini önceden uzatmaması durumunda, 2012 yılında sözleşmesi sonra ereceği için, ancak en geç gelecek yıl satabilirse para kazanabileceği kaydedildi.

Dünya Kupası’nda performansı ile göz dolduran Schweinsteiger’in bonservis bedelinin 30 milyon Euro'nun üstüne çıktığı ifade edildi.

Haberin Devamı