Yaşam Muammer Bilgiç kimdir?

Muammer Bilgiç kimdir?

Paylaş
Muammer Bilgiç kimdir?

Saadet Partisi Ordu Milletvekili Adayı Muammer Bilgiç kimdir, nerelidir? Hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Takım elbisesiyle denize girip, sıradaşı seçim kampanyası yapan Saadet Partisi Ordu ikinci sıra milletvekili adayı Muammer Bilgiç sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Muammer Bilgiç kimdir? Sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraf ne oldu?

Haberin Devamı

MUAMMER BİLGİÇ'İN ÇOK KONUŞULAN PAYLAŞIMI

Ordulu Milletvekili adayı, sosyal medya hesaplarından fotoğrafını paylaşarak, "dip dalga bir Muammer Bilgiç filmi :)

yönetmen: muammer bilgiç

kamera: ct, yusuf şahin

ses: beytullah yadi

ışık: güneş ışığı

oyuncular: Veysel Ilhan, ahmet özkaya, bayram ortatepe, fatih sınay, melih ş, ali ş, ahmet kuşlu.

çok yakında gösterimde" notunu düştü.

Bilgiç'in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi topladı.

MUAMMER BİLGİÇ KİMDİR?

Ordu'nun Fatsa ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Anadolu Gençlik ve Genç İstikbal Dergisi’nde yazarlık yaptı. Refah ve Saadet Partisi'nde çeşitli kademelerde görevlerde bulunan Bilgiç evli ve üç çocuk babasıdır. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Saadet Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.

Haberin Devamı

"DÜNYADA ADALET YOK"

Muammer Bilgiç geçen günlerde katıldığı bir toplantıda, Dünyada adaletin olmadığına dikkat çekerek Muammer Bilgiç, "Dünya adil yönetilmiyor. Dünyada gelir dağılımında nimet-külfet paylaşımında bir adalet yok. Maalesef Türkiye'de bundan nasibini alıyor. Zengin daha zengin oluyor, yoksul daha yoksul oluyor" ifadelerini kullandı. SP'li Bilgiç, şöyle konuştu; "Biz diyoruz ki; birbirimizi katletmek için Amerika'dan yardım almayı bırakalım, zulme, kötülüğe, adaletsizliğe karşı birbirimize yardım edelim. Neye inandığımızı değil, suyu nasıl paylaşacağımızı, ekmeğimizi nasıl bölüşeceğimizi konuşalım istiyorum." demişti.