Spor 'Mücadele etmezsen kazanamazsın'

'Mücadele etmezsen kazanamazsın'

Paylaş
'Mücadele etmezsen kazanamazsın'

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, mücadele etmeden zafer kazanılmayacağını söyledi

Mehmet Özdilek, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştıkları Fenerbahçe maçının çok zevkli ve gollü geçtiğine dikkati çekerek, Fenerbahçe gibi Türkiye’nin en güçlü takımına karşı 4-3 galip gelmenin kolay olmadığını belirtti. Skorun daha farklı da olabileceğine işaret eden Özdilek, "Maça iyi başlamadık ama 4-3 galip bitirmeyi başardık" dedi.

Takımın kazanma coşkusunun iyi olduğuna işaret eden Özdilek, "Fenerbahçe’nin bize karşı oynamadığına katılmıyorum. Fenerbahçe’de kazanma azmi yüksekti, ancak biz daha çok istedik. Mücadele etmezsen kazanamazsın" diye konuştu.

Özdilek, çeyrek finalde 8 iyi takımın mücadele edeceğini, 8 takımın da amacının final olduğunu belirtti. Özdilek, Altay maçını kazanıp grubu lider bitirmek istediklerini ifade ederek, kazanmalarının hem puan hem de parasal açıdan önemini vurguladı.

Sergei’nin bacağında kasılma bulunduğunu ve bugün MR’ının çekileceğini anlatan Özdilek, Tita’nın da arka adalesinde çekilme olduğunu kaydederek, bu iki oyuncunun Altay karşısında forma giyme şanslarının zayıf olduğuna işaret etti.

NECATİ ATEŞ VE ERTUĞRUL ASLAN

Antalyasporlu Necati Ateş de antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’ye 4 gol atmanın çok önemli olduğunu söyledi. Fenerbahçe gibi bir takımın 4 gol yemesinin normal olmadığını vurgulayan Ateş, "Fenerbahçe gibi bir takımın oyuncuları 4 gol yemek istemez. Bu nedenle takımın maça asılmadığı söylemlerine katılmıyorum. Biz daha çok istedik ve kazandık. Hiç bir takım mücadele edemeden kazanamaz" dedi.

"Ziraat Türkiye Kupası’nda hedefimiz önce yarı final, sonra da final oynamaktır" diyen Antalyasporlu Ertuğrul Aslan ise Fenerbahçe karşısında hak ettikleri galibiyeti, güzel oynayarak kazandıklarını, Altay’ı yenerek grubu birinci bitirmek arzusunda olduklarını ifade etti.

Antalyaspor bugünkü antrenmana sağanak yağmur altında başladı. Dün Fenerbahçe’ye karşı oynayan oyuncular yağmur altında koşu yaptıktan sonra istirahate çekilirken, diğer oyuncular antrenmanı sürdürdü.

Haberin Devamı

AA