Ekonomi Mücevherin zarafeti konutla buluştu

Mücevherin zarafeti konutla buluştu

Paylaş
Mücevherin zarafeti konutla buluştu

Mücevherat öncü firmalarından Altınbaş’ın üçüncü kuşak temsilcilerinden Orkun Altınbaş, inşaat sektörüne yeni bir soluk getireceklerini söyledi. Şirket, İstanbul Göztepe’de akıllı rezidans projesi Altower’ı inşa ediyor

Altower’da dünyanın en prestijli otellerinde kullanılan sistemler hayata geçiriliyor. Kuru temizlemeden evdeki ışıkların kontrolüne, sanal marketten vale hizmetine kadar her şey bir tıkla hallediliyor. Üstelik projede aynı bölgedeki benzer projelere göre her daireye bir otopark, 3 yıl kira garantisi veriliyor. Projede tüm konutlar 1+1 tipinde. Ancak daireler isteğe göre 2+1 ve 3+1’e de dönüştürülebiliyor. Dairelerin metrekare fiyatları ise 7 bin 500 liradan başlıyor.

AVANTAJLI AMORTİSMAN SÜRESİ

Altower için bir mücevher işler gibi incelikle çalıştıklarını belirten Orkun Altınbaş, “İnşaat sektörüne girmiş olmak için girmedik. Bölgeye ve hedeflediğimiz kitleye nokta atışı yapacak konutlar üreteceğiz. Altower ayarında bir konut projesini Türkiye’de hayata geçirebilecek sadece birkaç firma var. Bizim farkımız konfor ve geleceğin teknolojisini alınabilir fiyatlara sunmamız. Projemizde 15 yıl gibi bir amortisman süresi var. Şirket adına alınırsa bu süre 10 yıla kadar düşüyor” dedi.

KİRACISI ALTINBAŞ’TAN

Orkun Altınbaş, projede yüksek konfora rağmen aidatların uygun olacağını söyleyerek, “Binanın işletmesini biz yapacağız. Aidat fiyatı 450 lira olacak. Bu fiyata sosyal donatılar dahil. Ayrıca tıpkı oteldeki gibi kullanılan ekstra hizmetler aidatlara yansıtılacak. Böylece kimseye kullanmadığı hizmetin yükü binmemiş olacak. Yatırımcımıza evini kiralamak dahil her türlü imkanı da sunacağız. Yatırımcı ‘3 aydır kiracı yok, musluk patladı’ gibi dertlerle uğraşmayacak. Ufak bir sözleşme sonrası evini istediği süre boyunca kiraya verecek. Kira bedelini de bizden alacak” bilgilerini verdi.

SESSİZLİĞİN TADINI ÇIKARIN

Apartman dairesi, rezidans, otel gibi toplu yaşam alanlarının en büyük sorunlarından biri, gürültü problemi. Altower’da projenin çizim aşamasından itibaren hazırlanan özel raporlar, akustik ölçümleri ve ses yalıtımlarıyla gürültü kirliliği ortadan kaldırıldı. Projede duvar, döşeme kalınlıkları ve seçilen tüm malzeme ‘sıfır gürültü’ prensibi doğrultusunda hazırlandı. Altower’ın ön cephesi de yüksek seviyede ısı, ses, su yalıtımı ve rüzgar dayanımına sahip açılabilir bir cephe ile tasarlandı.

Haberin Devamı