Gündem Mucize!

Mucize!

Paylaş
Mucize!

İstanbul Ümraniye'de 8 aylık hamile kadın sokak ortasında başından kurşunlanarak öldürüldü ama...

Görgü tanıklarının anlatımına göre cinayet şöyle gerçekleşti: Evli ve 3 çocuk babası Mehmet Selim Geçimli, Ümraniye'de cadde üzerinde karşılaştığı Yeliz Karahasanoğlu (28) ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Geçimli, Karahasanoğlu'nun "Yardım edin, yapma" diye bağırmasına rağmen talihsiz kadını yumruklamaya başladı. Aldığı darbelerle Karahasanoğlu yere yuvarlanırken, sinirlerine hakim olamayan Geçimli, belinden tabancasını çekti.

Haberin Devamı

Yerde bulunan kadına birkaç metre uzaklıktan bir el ateş eden saldırgan daha sonra yaralı kadının yanı başına gitti. Dizini yere koyarak yakın mesafeden Karahasanoğlu'nun kafasına bir kez daha ateş eden Geçimli, soğukkanlı bir şekilde Tunceli Caddesi üzerinden koşarak kaçtı. Saldırganın evinin bulunduğu Şan Sokak üzerinde plakası alınamayan 'Hyundai' marka otomobile binerek kayıplara karıştığı öne sürüldü.

BEBEK YOĞUN BAKIMDA

Olay yerine çağırılan ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Karahasanoğlu kurtarılamazken, karnındaki sekiz aylık bebek sezeryanla alındı. Hayati tehlikeli atlatamayan bebeğin cinsiyetinin kız olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi. Talihsiz kadının cesedi savcının incelemeleri tamamlamasının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Haberin Devamı

MUCİZE BEBEK YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Ümraniye’de, sokak ortasında öldürülen annesinin karnından ameliyatla alınan bebek, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Doktorlar, annenin yolda öldüğü için bebeğin bir süre oksijensiz kaldığını, bu nedenle bebeğin hayati tehlikeyi atlatamadığını söyledi.

Ümraniye Devlet Hastanesi’ne bulunan bebek, Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde. Bebeğin ölü doğduğunu ve canlandırılması yapıldığını söyleyen doktor Şirin Güven, "Acil sezeryan ile bebek doğurtuldu, fakat bebek ölü doğdu. Kalp atımı ve solunumu olmayan bebeğe çok acil yeni doğan ünitesinde ekibimiz müdahale etti. Yaşatmaya çalışıyoruz. Hayati tehlikeyi henüz atlatmadı. Durumu ciddi " dedi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3563","3563","201011","3563-6.jpg");

OLAY YERİNDE İKİ BOŞ KOVAN BULUNDU

Cinayetin işlendiği caddede inceleme yapan uzman ekipler 9 milimetre kalibrelik iki adet boş kovan buldu. Cinayeti kaydeden güvenlik kamerası görüntülerini alan polis, olaya tanık olan kişileri ve şüpheli Geçimli'nin nikahlı eşini de emniyete götürdü. Aslen Bingöllü olan Mehmet Selim Geçimli'nin eşgali polis telsizinden tüm birimlere iletildi. Telsizden, üzerinde siyah takım elbise olan Geçimli'nin, yaklaşık 1.70 metre boyunda, kirli sakallı olduğu ve doğu şivesiyle konuştuğu belirtildi. Ekipler ayrıca Geçimli'nin üzerinde cinayeti işlediği 9 milimetre kalibrelik tabanca bulunduğu konusunda da uyarıldı.

Haberin Devamı

YASAK AŞK İDDİASI

Olayda hayatını kaybeden Yeliz Karahasanoğlu ile şüpheli Mehmet Selim Geçimli arasında gönül ilişkisi olduğu, Karahasanoğlu'nun cinayetten birkaç ay önce Geçimli ile yaşadığı kavga nedeniyle mahalleden taşındığı öne sürüldü

Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA