Gündem Mucize gibi bir bebek

Mucize gibi bir bebek

Paylaş
Mucize gibi bir bebek

İzmit'te tek çocuklarını geçen yıl kaybeden işadamı 62 yaşındaki Faik Çelik ve 53 yaşındaki eşi Şahide Çelik, yeniden çocuk sahibi oldu

İzmit’te fuar alanı içersinde faliyet gösteren Onur Müzikhol’ün sahibi ve İzmit Belediye Meclis üyesi olan işadamı Faik Çelik, yıllardır işlettiği gazinoya oğlu Onur’un adını vermişti.

Fuar alanındaki gazinolarla adı özdeşleşen Onur Müzikhol geçen yıl Temmuz ayında yaşanan şiddetli yağışlar sonucu bir çok işyeri gibi su baskınına uğradı. Bu suların temizlenmesi çalışmaları sırasında 34 yaşındaki Onur Çelik, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmişti.

Tek çocuklarını kaybeden Çelik çifti bir yıl sonra çocuk sahibi oldu. Geçen yıl hamile kalan Şahide Çelik İzmit’te özel bir hastanede dün bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Arda adı verilen 3 kiloğram ağırlığında ve sağlıklı olan bebek, Çelik ailesine büyük bir mutluluk yaşattı. Evlat sevgisinin çok farklı bir duygu olduğunu söyleyen baba Onur Çelik, “Allahım en büyük hediyeyi nasip etti. Bir oğlum öldü, bir oğlum dünyaya geldi. Çok mutluyum bundan daha büyük mutluluk olmaz. Ben 62 yaşında eşim de 53 yaşında sağlıklı bir çocuğumuz oldu. Sevinçliyiz ve oğlumuzun uzun ömürlü olmasını diliyoruz” dedi.

Ergün AYAZ-Orhan UZUN/Kocaeli (DHA)