Gündem Mucize kurtuluş

Mucize kurtuluş

Paylaş
Mucize kurtuluş

Direğin ezdiği otomobilde sıkışan sürücüyle yanındaki genç kız şans eseri kurtuldu

AŞIRI HIZIN BEDELİ

Haberin Devamı

Kaza, Samsun Canik’te dün meydana geldi. Sürücü İsmail Keleş (46) aşırı hız yaptığı için direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan İsmail Keleş’in otomobili hızla orta refüje çıkıp betondan yapılmış aydınlatma direğine çarptı. Direk çarpmanın şiddetiyle ikiye bölündü.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Bu sırada Korkmaz Dinç’in (29) kullandığı otomobil, İsmail Keleş’in aracının arkasından geliyordu. Bölünen beton aydınlatma direğinin büyük parçası, Korkmaz Dinç’in otomobilinin üstüne düştü. Direğin olanca gücüyle ezdiği Korkmaz Dinç’in otomobili bir hurdaya döndü.

GÜÇLÜKLE ÇIKARDILAR

Yaralanan Korkmaz Dinç ile yanında bulunan Meryem Balcı (18) metal yığınına dönen otomobilin içinde sıkıştı. Olay yerine sivil savunma ekibi geldi. Sivil savunma ekibi, Korkmaz Dinç ile Meryem Balcı’yı sıkıştıkları otomobilden yarım saatlik çalışmanın sonunda güçlükle çıkarabildi.

Haberin Devamı

ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

Kazada Korkmaz Dinç ve Meryem Balcı’nın yanı sıra İsmail Keleş ile yanındaki annesi Pamuk Keleş (64) de yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Pamuk Keleş’in durumunun ağır olduğu bildirildi. Meryem Balcı ve Korkmaz Dinç’in şans eseri kurtulduğu belirtildi.

Hakan ÇELİKBAŞ/DHA