Gündem Mucize kurtuluş

Mucize kurtuluş

Paylaş
Mucize kurtuluş

Beton kalıp içindeki elektrik trafosunu taşıyan TIR, Bakırköy İncirli mevkiinde üst geçide takılınca...

Düzce'den Güngören'e beton kalıp içerisindeki elektrik trafosu taşıyan TIR, İncirli üst geçidine takıldı. Beton kalıbın üst tarafı, çarpmanın etkisiyle koptu. Beton parçası, aynı istikamette seyreden ve Fikret Özdilek'in kullandığı otomobilin üzerine düştü. Çevredekiler otomobilde sıkışan Özdilek'in yardımına koştu. Vatandaşlar tarafından otomobilden çıkartılan Özdilek, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

SAĞLIK VE İTFAİYE EKİPLERİ ZOR GELDİ

Olay yerine sevk edilen ambulans ve itfaiye ekipleri, trafik nedeniyle olay yerine uzun süre ulaşamadı. Ekipler, polisin yardımıyla ters istikamete girerek olay yerine ulaşabildi. Otomobilin üzerine düşen beton parçası, çekiciye bağlanan halat yardımıyla otomobilin üzerinden kaldırılabildi. TIR'ın üzerinde bulunan ve düşme tehlikesi bulunan diğer parçalar ise vinç yardımıyla yola indirildi.

YOL UZUN SÜRE TRAFİĞE KAPALI KALDI

D-100 Karayolu, Avcılar istikametine tamamen trafiğe kapatıldı. Karşı yönde ilerleyen ve olayı seyreden sürücüler yüzünden Topkapı isitikametine de trafik durma noktasına geldi. D 100 karayolunda hasta taşıyan ambulanslar da yoğun trafikte ilerlemekte zorlandı. Avcılar istikameti yaklaşık 1 saat kapalı kaldı. Çalışmaların ardından yol yeniden trafiğe açıldı

Haberin Devamı

İncirli Köprüsü olay yerini seyretmek isteyen vatandaşlarca dolduruldu. Polis, olay yerindeki vatandaşları da güçlükle uzaklaştırdı. Avcılar istikametine giden otomobiller, yan yolu kullanmak zorunda kaldı. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Görgü tanıkları, TIR'ın önce Ömür üst geçidine sürterek geçtiğini daha sonra da İncirli üst geçidine takıldığını, TIR'ın üzerinden kopan beton parçasının seyir halindeki otomobilin üzerine düştüğünü söyledi.

Bazı görgü tanıkları bir motosiklet sürücüsünün kazadan kıl payı kurtulduğunu belirtti. Yaralı Özdilek'in hayatı tehlikesinin bulunmadığını öğrenildi. TIR'ın sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alınırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Erhan TEKTEN - Ünsal ÇAKİN - Hasan YILDIRIM / İSTANBUL DHA