Gündem Müdüre seks tuzağı

Müdüre seks tuzağı

Paylaş
Müdüre seks tuzağı

Bir kadın tarafından eve çağrılan müdüre çıplak resimleriyle şantaj yaptılar

Samsun’da bir telekomünikasyon kuruluşunun müdürü olan M.C.O., geçen ay tanıştığı adı açıklanmayan bir kadın tarafından Adalet Mahallesi’ndeki bir eve çağırıldı.

Eve giden M.C.O., kendisini bekleyen 4 kişi tarafından yakalanarak elleri, ayakları ve ağzı bağlanarak etkisiz hale getirildi. Şebeke üyeleri müdürün 4 ayrı bankaya ait kredi kartından toplam 4 bin lira, bankadaki hesabından da 19 bin lira ve 7 bin 500 doları çekti.

Çete üyeleri M.C.O’ya şantaj yapmak için tehditle soyup bir erkekle uygunsuz fotoğraflarını çekti. Sonra da bu fotoğrafları ailesine gönderip internette yayınlayacakları tehdidiyle senet imzalatıp, 70 bin lira daha vermesini istedi.

Şüphelilerin istedikleri parayı bulup getirmesi için serbest bıraktığı M.C.O., polise giderek başından geçenleri anlattı ve şikayetçi oldu. Müdür M.C.O’nun zorla tutulduğu eve baskın yapan polis, kimseyi bulamadı.

Soruşturmada bankadan paraları çeken 32 yaşındaki Ali Y.’yi gözaltına alınırken, kimlikleri saptanan diğer 3 kişinin aranmasına başlandı.