Magazin Müge Anlı Avusturyalı yönetmenin 40 yıldır aradığı babasını buldu

Müge Anlı Avusturyalı yönetmenin 40 yıldır aradığı babasını buldu

Paylaş
Müge Anlı Avusturyalı yönetmenin 40 yıldır aradığı babasını buldu

Müge Anlı'nın programına 30 ocakta dahil olan Avusturyalı yönetmen, Türk babasını 40 yıl sonra Müge Anlı'da buldu

Avusturya'nın Viyana şehrinde yaşayan film yönetmeni Christina Kainer, babasının Türk olduğunu öğrendi. Öğrendiği andan itibaren de onu aramaya başladı.


CHRİSTİNA KAİNER'KEN AHMET ÇELİK OLDU


40 yaşındaki yönetmen, önce ismini Ahmet Çelik olarak değiştirdi, ardından Müslüman oldu. Kendi çabalarıyla babasını bulamayan Ahmet Çelik, Türkiye'ye gelerek Müge Anlı'nın kapısını çaldı.

Dünkü yayına konuk olan Ahmet Çelik, babasını bulmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Müge Anlı ve ekibi de araştırmalarına başladı.




Bugünkü yayında da yönetmen Ahmet Çelik'i büyük bir sürpriz bekliyordu. Müge Anlı, Ahmet Çelik'in babası Kemal Alptekin'i buldu. Baba oğlun birbirlerine ilk seslenişi yürekleri burktu.


AHMET ÇELİK'İN MÜGE ANLI'YA GELİŞ HİKAYESİ


Ahmet Çelik’in babası Kemal Alptekin 1942 doğumlu. Avusturya Viyana’ya 1970'li yıllarda gurbetçi olarak gitmiş. Burada Brıgıtta Fahrngruber ile tanışan Kemal Alptekin'in bir çocuğu olmuş.

Ahmet Çelik’in annesi 18 yaşında olduğu için evlenememişler ve iki yıl sonra ayrılmışlar. Annesi de Ahmet Çelik'i 2 yaşındayken çocuk esirgeme kurumuna vermiş.



Daha sonra bir aile tarafından evlatlık olarak alınan Ahmet yani önceki adıyla Brıgıtta Fahrngruber 2012 yılında müslüman olup Ahmet Çelik ismini alıyor. Daha sonra ailesini araştırmaya başlayan Ahmet annesinin 2009 yıında öldüğünü öğreniyor. Sonra babasını araştırmaya başlıyor. Babası Kemal Alptekin’in Samsun’da olduğu bilgisine ulaşan Ahmet Müge Anlı İle programına dahil oluyor ve babası Kemal Alptekin'e kavuşuyor.


Atalay Filiz'i bulma çabası Müge Anlı'ya pahalıya mal oldu

Haberin Devamı