Gündem Muğla'da dersaneyi asker bastı

Muğla'da dersaneyi asker bastı

Paylaş
Muğla'da dersaneyi asker bastı

Muğla'da çalıştığı özel dershaneden ücretini alamayan öğretmen A.Ö.'nün ağabeyi astsubay 32 M.Ö. ve nişanlısı üsteğmen S.Ç.'nin, dershaneyi bastıkları ileri sürüldü

Fethiye'de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan özel bir dershanede psikoloji öğretmeni olarak çalışan A.Ö., ücrette anlaşmazlık yaşayınca geçen 22 Ocak'ta işten ayrıldı.

A.Ö., 20 gündür 800 TL ücret alacağının ödenmemesi üzerine, kentte izinli olarak bulunan Diyarbakır'da görev yapan ağabeyi astsubay M.Ö. ve Eskişehir'de görevli nişanlısı üsteğmen S.Ç.'ye durumu anlattı.

Öğretmen, ağabeyi ve nişanlısı dün saat 17.00 sıralarında dershaneye geldi. Dershane sahibi Abdullah Koyuncu'nun odasına giren iki asker, iddiaya göre parayı vermesi için önce Koyuncu'yu tehdit etti, ardından da Koyuncu ile odada bulunan öğretmenler Veli Volkan Çıkrıkçıoğlu, Şerif Katlı ve Cihan Yıldız’ı tartakladı.

Olay sonrası Koyuncu ve diğer öğretmenler polisten yardım istedi.

İNZİBATLAR GÖTÜRDÜ

Bunun üzerine S.Ç. ve M.Ö. olay yerine gelen Fethiye Merkez Komutanlığı'na bağlı inzibatlar tarafından götürülürken, A.Ö. ile dershane sahibi ve öğretmenler ise Günlükbaşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sezer ŞAHİNDAŞ/Muğla (DHA)