Gündem Muğla'da film gibi kaza

Muğla'da film gibi kaza

Paylaş
Muğla'da film gibi kaza

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde aksiyon filmlerindeki sahneleri aratmayacak bir kaza meydana geldi

Bir otomobile çarpıp, başka bir otomobilin üzerinden uçan kamyon, iki ağacı devirip bir evin bahçe duvarını yıkarak ancak durabildi. Kaza sonrası şans eseri ölen ya da yaralanan bulunmazken kamyon şoförü kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 20.00 sıralarında Muğla Yatağan Karayolu Madenler Köprüsü çıkışında meydana geldi. Muğla'dan Yatağan’a giden Gökşin Şakır (42) yönetimindeki 07 EBY 89 plakalı otomobile, sanayi sitesi tali yolundan çıkan 48 YF 251 plakalı kamyon çarptı.

Hızını alamayan kamyon orta refüje çıktıktan sonra yerden yaklaşık 2 metre yükselerek yolun karşısına geçti. Yolun karşısına geçerken, Yatağan'dan Muğla'ya gitmekte olan Oral Fırat Top yönetimindeki 48 SD 724 plakalı otomobilin üzerinden geçen kamyon, altına aldığı iki ağaç ile birlikte İsmail Gökçe’ye ait iki katlı evin bahçe duvarını ve kapısını yıktıktan sonra güçlükle durabildi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4386","4386","201012","4386-2.jpg");

Haberin Devamı

TELEVİZYON İZLİYORLARDI

Kaza sonrası kamyonun şoförü aracı terk edip olay yerinden kaçtı. Evde 2 çocuğu ve eşiyle birlikte televizyon izleyen İsmail Gökçe deprem oluyor korkusuyla evden dışarıya çıkınca bahçedeki kamyonla karşılaştı. Araçta bulunan sürücü Oral Fırat Top’un annesi 72 yaşındaki Hanife Top'un olayın şokuyla tansiyonu yükseldi. Kaza yerine çağırılan sağlık ekipleri Hanife Top'u ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Burada tedaviye alınan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Araçta bulunan ve kazanın şokunu uzun süre atamayan sürücünün eşi Gülsevim Top, “Bir anda kamyon karşı şeritten geçerek üzerimize doğru geldi. Eşim soğuk kanlı davranıp firene basmadı. Kamyon ön kaportanın üzerinden geçti. Eğer biraz daha yavaşlamış olsaydık kamyon bizi de altına alacaktı.

Daha sonra kamyon yolun altındaki evin bahçesine girdi” dedi. Kazayla ilgili soruşturma açan polis, kaçan kamyon şoförünün kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Cavit YILDIRIM/YATAĞAN (Muğla), (DHA)