Magazin Muhammed'in Hanife'ye gelinlik alması evlilik programına damga vurdu

Muhammed'in Hanife'ye gelinlik alması evlilik programına damga vurdu

Paylaş
Muhammed'in Hanife'ye gelinlik alması evlilik programına damga vurdu

Serkan için evlendirme programına geri dönen gelin adayı Hanife, başka bir damat adayı olan Muhammed'den sürpriz bir evlenme teklifi almıştı. Muhammed, şimdi de Hanife'ye gelinlik aldı

Zuhal Topal'ın evlendirme programına Serkan için geri dönen gelin adayı Hanife'ye, geçen günlerde Muhammed evlenme teklifi etmişti. Serkan ile görüşürken başka bir damat adayından Hanife'ye teklif gelince herkes şoke olmuştu. Muhammed bu sefer de Hanife'ye gelinlik alarak büyük bir sürpriz yaptı.




MUHAMMED CİDDİYETİNİ GÖSTERDİ

Muhammed "Bu gelinlikle birlikte duygularımın ciddiyetini bir defa daha göstermek istedim" dedi. Zuhal Topal, "Hanife, uzun süredir kendisine hissedilen duyguların somut bir şekilde ifade edildiğini görmek istiyordu. Bunlar Hanife'nin beklediği şeyler" şeklinde konuştu. Hanife, "Bir şeye sahip olmak için uğraşmak önemli. Bugün kalkıp bize kötü şeyler söyleyecek insanlar, önce dönüp kendilerine baksınlar" dedi. Muhammed ise "Ben bu hayatı birileri ne söyler diye yaşamadım. Ben burada her şeyi göze alarak, sana duygularımı açtım. Ben ne istediğimi biliyorum. Bu gelinliği giyerek, yanımda olmanı istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sunucu Zuhal Topal, "Sizin arkadaş olarak konuşmaya ihtiyacınız var. Diyaloğu iyi iki insanlarsınız. Biraz yalnız kalıp, konuşun. Tekrar konuşacağız" dedi.


Hanife huzuru kutsal topraklarda buldu



Hanife isyan etti!

Haberin Devamı