Gündem Muharrem İnce İstanbul mitingi nerede ve saat kaçta? Nasıl gidilir?

Muharrem İnce İstanbul mitingi nerede ve saat kaçta? Nasıl gidilir?

Paylaş
Muharrem İnce İstanbul mitingi nerede ve saat kaçta? Nasıl gidilir?

Muharrem İnce bugün Ankara'da miting düzenledi. Yarın ise İstanbul'da miting düzenleyecek. Seçmenler, mitingi yerinde izlemek için "Muharrem İnce İstanbul mitingi ne zaman ve nerede?" diye sormaya başladılar.

24 Haziran seçimlerine sayılı saatler kala CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul'da miting düzenleyecek. Yüz binlerin mitinge gitmesi beklenirken, seçmenler Muharrem İnce'nin vaatlerini yerinde dinlemek için mitinge gitmek istiyorlar. Fakat mitingin nerede ve ne zaman yapılacağını bilmeyen yurttaşlar, Muharrem İnce bugün Ankara'da miting düzenledi. Yarın ise İstanbul'da miting düzenleyecek. Seçmenler, mitingi yerinde izlemek için "Muharrem İnce İstanbul mitingi ne zaman ve nerede?" sorusunu soruyorlar.

Haberin Devamı

MUHARREM İNCE İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN? NEREDE?

Muharrem İnce'nin istanbul mitingi 23 Haziran Cumartesi günü saat 13.00'de başlayacak. Maltepe miting alanında yapılacak organizasyonda gidiş için marmaray ve metrobüs kullanılabilecek.

MALTEPE MİTİNG ALANI NASIL GİDİRLİR?

METROBÜS İLE

Beylikdüzü-Zincirlikuyu -Söğütlüçeşme Metrobüsü kullanılarak gelinen olan Uzunçayır istasyonundan Kadıköy-Kartal Metrosu ile Maltepe veya Huzurevi duraklarında indikten sonra yürüyerek miting alanına ulaşabilirler.

MARMARAY İLE

Kazlıçeşme Yenikapı, Sirkeci istasyonlarından Ayrılıkçeşme istasyonuna ulaşılarak Kadıköy-Kartal metrosu ile miting alanına ulaşım sağlanabilir.

İETT otobüsleri ile; Burada geçen İETT otobüs hatları şunlardır;

Haberin Devamı

133T – TUZLA – BOSTANCI

16D – ALTKAYNARCA / PENDİK – KADIKÖY

222 – PENDİK – KADIKÖY

E-9 – BOSTANCI – SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI

R1 – UZUNÇAYIR – MALTEPE SAHİL PARKI