Gündem Muharrem İnce ne zaman açıklama yapacak?

Muharrem İnce ne zaman açıklama yapacak?

Paylaş
Muharrem İnce ne zaman açıklama yapacak?

24 Haziran seçimleri sona erdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 52.41 Muharrem İnce Yüzde 30.81, Selahattin Demirtaş yüzde 8.25 Meral Akşener yüzde 7.43, Temel Karamollaoğlu yüzde 0.90 ve son olarak Doğu Perinçek yüzde 0.20 oy aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da balkon konuşması yapacak. Muharrem İnce'nin ise ne zaman açıklama yapacağı merak konusu oldu.

24 Haziran seçimleri sona erdi. Resmi sonuçlar YSK tarafından açıklanacak. Henüz resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 52.41 Muharrem İnce Yüzde 30.81, Selahattin Demirtaş yüzde 8.25 Meral Akşener yüzde 7.43, Temel Karamollaoğlu yüzde 0.90 ve son olarak Doğu Perinçek yüzde 0.20 ol aldı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sandıkların açılmasının ardından Huber Köşkü'nde konuşma yaptı. Erdoğan, "Parlamentoda her ne kadar hedefe ulaşamadıysak da inşallah elimizden gelen bütün gayretlerimizle onu da Cumhur İttifakı olarak çözmenin gayreti içerisinde olacağız. Ülkemiz çok farklı olacak" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da da bir balkon konuşması yapacak.

MUHARREM İNCE NE ZAMAN AÇIKLAMA YAPACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının gözler Muharrem İnceye çevrildi.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran seçimlerinin ardından Twıtter adresinden yaptığı açıklamada, pazartesi günü saat 12.00'de basın toplantısı düzenleyeceğini belirterek, "Bugün saat 12.00’de CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyeceğim" bilgisini paylaştı.

Haberin Devamı
?ref_src=twsrc%5Etfw">