Gündem Muharrem İnce oğlunu evlendirdi, 6 çocuk istedi

Muharrem İnce oğlunu evlendirdi, 6 çocuk istedi

Paylaş
Muharrem İnce oğlunu evlendirdi, 6 çocuk istedi

CHP'li Muharrem İnce, oğlunu evlendirdi. "Sayın cumhurbaşkanı çocuk sayısı ile ilgili 3´tü 5´ti. 3-5 değil biz 6 okçuyuz çocuklar bunu unutmayın" diyerek espri yaptı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Arda Salih ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kızı Göknil, dün gece nikah masasına oturdu.

Mimar Göknil Işıklar ile broker Arda Salih İnce, nikahlarını bir restoranda yaklaşık bin 500 davetlinin huzurunda kıydı.

'KIZ VERMİYORUZ DAMAT ALIYORUZ'


Kızının nikahını kıyan Başkan Özcan Işıklar, "Bizim yörenin adetidir; 'Kız vermiyoruz, damat alıyoruz' dedi. Muharrem İnce de nikah kıyıldıktan sonra kimin, kimin ayağına bastığını bilemediğini ifade ederken, "Birbirlerinin ayağına bassınlar, damarlarına basmasınlar" dedi.

'BİZ 6 OKÇUYUZ UNUTMAYIN'


İnce, TBMM'deki görüşmeler nedeniyle Yalova'da bugün yapılacak düğüne katılamama riski bulunduğunu belirtirken, oğluna çocuk önerisinde çok çocuk önerisinde bulunurken, "Sayın cumhurbaşkanı çocuk sayısı ile ilgili 3´tü 5´ti. 3-5 değil biz 6 okçuyuz çocuklar bunu unutmayın" diyerek espri yaptı.

'DÜĞÜNDEN SONRA MECLİSE GİDECEĞİM'


CHP'li Muharrem İnce, Silivri'de başlattıkları düğünü Yalova'da geleneksel Selanik usülü köy düğünü ile sürdüreceklerini belirtirken, "Düğünden sonra Meclis'e gideceğim tezkere oylamasına katılacağım. Nasıl zaman bulacağımı bilmiyorum gerçekten. Oylamaya katılıp gece döneceğim. İnşallah pazara sarkacak bir şey olmaz. Öyle bir şey olursa düğüne katılmayız. Böyle bir şey olmasını da istemem" dedi.



20 NİKAH ŞAHİDİ


Çiftin 20 nikah şahidi arasında Silivri Kaymakamı Ali Partal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Cemal Canpolat CHP İl Başkanı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli , Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Salih Aynural, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Özel Kamel Müdürü Şükran Kütükçü de yer aldı.