Gündem Muharrem İnce: YSK'ya çok yakın bir yerdeyim

Muharrem İnce: YSK'ya çok yakın bir yerdeyim

Paylaş
Muharrem İnce: YSK'ya çok yakın bir yerdeyim

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Yüksek Seçim Kurulu'nun önünde bir açıklama yaptı

Muharrem İnce'nin konuşmasından satır başları:

Haberin Devamı

Şuanda sandıklar açıldı. Bütün sandık görevlilerimizden şunu rica ediyorum. AA bu seçimi belirlemeyecek. Bu seçimi millet belirleyecek ne yaparlarsa yapsınlar kazanacağız kuşkumuz yok. AA'nın gidip Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı yerlerden başlayıp toplumu yanıltacağını referandumda nasıl yüzde 68'den başlayıp düştüğünü biliyoruz. Sonucun çok iyi olacağından şüphemiz yok. Islak imzalı tutanakları almadan sandık başından ayrılmayın. Bütün yurttaşlarımıza sesleniyorum seçim kurullarının önüne gidiniz.

"YSK'YA ÇOK YAKIN BİR YERDEYİM"

YSK'ya çok yakın bir yerdeyim. Milletin hakkını korumak için buradayız. YSK'ya tavsiyede bulunuyoruz sadece. Anayasa'ya uyun, kimsenin kuklası olmayın, korkmayın. Çıkacak sonuçta sakın taşkınlık yapılmamasını istiyorum. Aklı selim bir şekilde, anlayışlı bir biçimde herkesle sıcak bir sohbet içerisinde sonucu kabullenmelerini istiyorum. Hiç korkmayın. YSK'ya yakın bir yerdeyim.

Haberin Devamı

Avukat arkadaşlarımız cübbelerini hazır tutsunlar. Sakın tekrar ediyorum moral bozucu haberlere inanmayın. Hepinize teşekkür ediyorum. Umarım yeniden YSK'nın önüne gelmek zorunda kalmam. Herkese teşekkür ederim.