Gündem Muharrem İnce'den Tansu Çiller çıkışı

Muharrem İnce'den Tansu Çiller çıkışı

Paylaş
Muharrem İnce'den Tansu Çiller çıkışı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kahramanmaraş'ta konuştu. Muharrem İnce, eski Başbakan Tansu Çiller'in AK Parti mitingine katılmasıyla ilgili olarak, "Dün baktım Tansu Çiller de mitinge gitmiş. Erdoğan ne diyor; sürekli 90'lara dönmekten bahsediyor. 90'ların simgesi orada. Sürekli geçmişi kötülüyor ama Tansu Çiller'den medet umuyor. O zaten başarılı olsaydı partisini kalkındırırdı" dedi.

İşte Muharrem İnce'nin konuşmasından satır başları:

Haberin Devamı

43 günde 98’inci mitingim bu. İşte Cumhurbaşkanı seçildiğimde bakanlar kurulunu göreceksiniz. Sadece CHP’den değil her kesimden insanı bakanlar kuruluna alacağım. Bir büyük uzlaşma, bir büyük şemsiye. 48 saat içinde OHAL’i kaldıracağız. Merkez Bankası özgür olacak. Kavga yok, hemen barışacağız. Yol gösteren bir cumhurbaşkanı…

"DÜNYA DEĞİŞİYOR YAKALAYAMAZSAK FAKİR KALACAĞIZ"

Alman, İngiliz, Fransız nasıl oluyorsa benim ülkemin gençleri de öyle olacak. İnsan gücümüzü atıl olmaktan çıkaracağız, fabrikalarımızın bacaları tütecek, topraklarımızdan bereket fışkıracak. Bunları yorgun bir adam yapamaz. Türkiye’ye yeni bir kan, yeni bir isim lazım. Size meydanlarda üretim diyorum, geleceği anlatıyorum. 2020’de kullandığınız bu telefonların hiç birini kullanamayacaksınız. Ayda maden çıkarılıyor. 10 sene sonra sokaklarda böyle kağıtlar olacak oradan haberleşeceksiniz. Dünya değişiyor eğer yakalayamazsak fakir kalacağız.

Haberin Devamı

"DÜN BİR ŞEYE ÇOK ÜZÜLDÜM"

Bir şeye dün çok üzüldüm gerçekten. Erdoğan seçim başladı camilerden çıkmıyor diyor. Ben 5 vakit namaz kılıyor değilim ama 15 yaşından beni cuma namazı kılarım. Sana mı soracağım camiye giderken?

TANSU ÇİLLER ÇIKIŞI

(Eski başbakan Tansu Çiller'in dün İstanbul'daki AK Parti mitingine katılmasıyla ilgili) Dün baktım Tansu Çiller de mitinge gitmiş. Erdoğan ne diyor; sürekli 90'lara dönmekten bahsediyor. 90'ların simgesi orada. Sürekli geçmişi kötülüyor ama Tansu Çiller'den medet umuyor. O zaten başarılı olsaydı partisini kalkındırırdı. Bu yorgun adam memleketin sorunlarını çözemez. Şimdi hep birlikte 24'üne kadar her biriniz 3 kişiyi ikna edeceksiniz.