Gündem Muhtarın Bakan'a özel mesajlı 'duası'

Muhtarın Bakan'a özel mesajlı 'duası'

Paylaş
Muhtarın Bakan'a özel mesajlı 'duası'

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katıldığı bir açılış töreni öncesinde Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Koç'un beldesi için isteklerini de sıraladığı şu duası herkesi gülümsetti: "Yöremizden havaalanına ve Karadeniz'e yol açılması için, Yıldız Dağı'nın biran önce faaliyete geçmesi için Allah rızası için el Fatiha"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı, Yıldız Beldesi girişinde kalabalık bir vatandaş topluluğu ile çocuklar karşıladı. Kendisini karşılamaya gelenler ile tek tek tokalaşan Bakan Yılmaz daha sonra beldede merkezine geçerek burada çok programlı lise, acil sağlık hizmetleri istasyonu ile düğün salonu için düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Bakan İsmet Yılmaz burada yaptığı konuşmada, kısa bir süre içerisinde, Türkiye de herkesin hem işi olacak hem de aşı olacağını belirterek, "Bu açtığımız yeni yerlerin yanı sıra kısa süre içerisinde bir takım yeni şeyler daha yapacağız. Yıldız Dağı’nın da planları tamamlandı. Kısa süre içerisinde başlayacağız. Beldeye elimizden geldiği kadar destek vereceğiz" dedi.

Haberin Devamı

MUHTARLER DERNEĞİ BAŞKANINI DUASI GÜLDÜRDÜ

Açılış töreni öncesi dua eden Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Koç’un yaptığı dua gülüşmelere neden oldu. Turan Koç, "Bakanımızın milletvekillerimizin ve hükümetimizin başarılarının daha fazla daim olması için, yöremizden havaalanına ve Karadeniz’e yol açılması için, Yıldız Dağı’nın biran önce faaliyete geçmesi için Allah rızası için el Fatiha" sözleri katılanların gülümsemesine neden oldu. Açılış töreninde Bakan İsmet Yılmaz’a Vali Zübeyir Kemelek, Ak Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Ali Turan ile daire müdürleri eşlik etti. Açılışın ardından Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Mahmut Aktaş Bakan Yılmaz ve beraberindekilere çeşitli hediyeler verdi.

Haberin Devamı

CEMEVİNDE İFTAR YEMEĞİ

Daha sonra il merkezine dönen Bakan Yılmaz Sivas Cem Vakfı Sivas Şubesi Cemevi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinde konuşan Bakan Yılmaz, "Kerbela şehitleri olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Allah bizi Hz. Hüseyin’in yolunda gidenlerden eylesin. Bizleri zalimlerin yanında değil, mazlumlarla anılan zalimlere karşı mazlumlardan yana olan kullardan eylesin" dedi.

Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Cemevi’nde düzenlenen, ’Cem Törenine’ katıldı. Duaların Türkçe okunduğu Cem töreninin ardından Yılmaz, geceyi geçirmek üzere istirahate çekildi.

DHA