Gündem Muhteşem geri dönüş

Muhteşem geri dönüş

Paylaş
Muhteşem geri dönüş

İstanbul Esenler'de bir kadın 100 bin TL değerindeki altın ve dövizlerini hırsızlardan korumak için geri dönüşüm poşetine sakladı ve...

Serveti poşete sakladı

Haberin Devamı

İstanbul Esenler’de bir kadın 100 bin lira değerindeki altın ve dövizlerini Esenler Belediyesi’nin geri dönüşüm biriktirme poşetine saklayıp bakkala gitti. Adı açıklanmayan kadın, kendisi evde yokken hırsız girse bile geri dönüşüm poşetini karıştırmayacağını düşünüyordu.

Bir süre sonra eve gelen kızı, Esenler Belediyesi atık toplama aracının anonsunu duyunca geri dönüşüm poşetini içine hiç bakmadan teslim etti. Atık toplama aracı da poşeti alıp diğer atıklarla birlikte Esenler Belediyesi Geri Dönüşüm Tesisi’ne boşalttı.

Sevinçten bayıldı

Ayrıştırma paletinde çalışan işçiler, çantanın içindeki ziynet eşyalarını buldu. İşçiler çantayı hemen Esenler Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Mustafa Özdemir’e teslim etti. Akşam saatlerinde yaptıkları yanlışı anlayan ev halkı soluğu Esenler Belediyesi Geri Dönüşüm Tesisi’nde aldı.

Haberin Devamı

Çantayı teslim alan ev kadını sevinçten bayıldı. Bir süre sonra kendine gelen kadın “5 saat içinde hem yazı, hem kışı yaşadım. Bana bu mutluluğu yaşatan geri dönüşüm işçilerine teşekkür ediyorum. Demek ki, daha insanlık ölmemiş. Allah sizden razı olsun” diye dua etti.

DHA