Magazin Muhteşem Yüzyıl oyuncusu Adnan Koç tutuklandı

Muhteşem Yüzyıl oyuncusu Adnan Koç tutuklandı

Paylaş
Muhteşem Yüzyıl oyuncusu Adnan Koç tutuklandı

Ataşehir'de uyuşturucu operasyonu sırasında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen oyuncu Adnan Koç, A.K. ve M.H.K., “Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan serbest kalırken, “Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma", “Gece vakti yağma", “Görevi yaptırmamak için direnme" ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandılar. Ş.K. ve M.P. ise serbest bırakıldı

Gözaltına alınanlardan S.B. ise Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından 15 Mart 2018 tarihinde Ataşehir'de gözaltına alınan oyuncu Adnan Koç, Ahmet Koç, M.H.K, Ş. K., M.P. ve S.B., emniyet işlemlerinin ardından bugün İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildiler.

Şüphelilerden S.B., Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.

Diğer şüpheliler Adnan Koç, kardeşleri A.K., M.H.K., Ş.K. ve M.P. soruşturmayı yürüten savcılık tarafından sorgulandı.

POLİSLERİN SİLAHINI ALDILAR


Adnan Koç'un savcılık sorgusunda zaman zaman uyuşturucu kullandığını, olay günü üst aramasının yapıldığını beyan ederek, “Kokaini buldular. Beni araca bindirdikleri sırada kardeşim M.H.K. şahıslardan şüphelenerek kimlik kartına bakmak istedi. Bu sırada kardeşimin elinden kimlik kartını çekerek aldılar. Ben de araçtan indim. Sonra şahıslardan biri belindeki silahı çıkardı. Ben ve kardeşim A.K., bu şahsı darp ettik. E.H. ile aramızda arbede yaşandı. Şahıs beni darp etti, ancak kendisine vurmadım. Sonrasında kardeşlerim A.K. ve M.H.K. gelerek bana yardım ettiler. Bu sırada S. İsimli şahsın tabancası yere düşmüştü. Ben tabancayı yerden aldım. S. isimli şahsı kontrol altında tuttum. Bu sırada olay yerine beyaz bir araç geldi, o aracı da ağabeyim A.K. uzaklaştırdı. Bir süre sonra olay yerine resmi polis görevlileri geldi. Biz de sivil şahıslardan almış olduğumuz silahları kendilerine teslim ettik. Daha sonra bizi arkadan kelepçeleyerek karakola götürdüler. Bu şahısların sivil polis olduğunu bilmiyorduk" dediği öğrenildi.

Karakolda darp edildiğini iddia eden A.Koç'un kendisini darp edenlerden şikayetçi olduğunu söylediği öğrenildi.

ADNAN KOÇ UYUŞTURUCUDAN SERBEST KALDI POLİSE DİRENMEKTEN TUTUKLANDI


Savcı, sorgularını tamamladığı Adnan Koç, kardeşleri M.H.K., A.K. Ş.K. ve M.P., “Uyuşturucu ticareti" suçlamasından serbest bıraktı. Savcı, “Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma", “Gece vakti yağma", “Gece vakti yağma", “Görevi yaptırmamak için direnme" ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından Ş.K. ve M.P.'yi serbest bırakırken, Adnan Koç ve kardeşleri M.H.K. ile A.K.'yı tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Adnan Koç ve kardeşleri M.H.K. ile A.K.'yı bu suçlardan tutuklanmasına karar verdi.


ADNAN KOÇ KİMDİR?


Muhteşem Yüzyıl dizisinde Behram Paşa olarak karşımıza çıkan Adnan Koç, 26 Haziran 1981 Mardin doğumludur.

Müzik eğitimini, Emin Ongan Üsküdar Musiki Derneği'nde aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 9 Eylül Üniversitesi'nin koristliğini ve solistliğini yaptı.

Ekol Drama Okulu'nda Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi aldı. TRT - KASDAV işbirliği ile yapılan 2006 Türkiye Geneli TSM Ses Yarışması birincisi oldu. 12 TV filminde başrol aldı.

Dermatolog Dilek Koç ile evli olan Adnan Koç'un Mehmet Efe adında bir oğlu var.


Muhteşem Yüzyıl'ın ünlü oyuncusu uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Haberin Devamı