Yaşam 'Mumya Ozzy' fena korkuttu

'Mumya Ozzy' fena korkuttu

Paylaş
'Mumya Ozzy' fena korkuttu

Efsane metalci Ozzy Osbourne, mumya müzesinde canlı heykel olup da muzipliği elden bırakmazsa...

Heavy metalin en baba isimlerinden olan ve sahnede civciv ezip yarasa kafası kopardığı şeklindeki söylentilerle aleme korku salan Ozzy Osbourne, bir kez daha insanların ödünü patlattı.

Dünya çapında milyonlarca hayranı olan eski Black Sabbath vokalisti, şimdi de York'taki Madam Tussauds Mumya Müzesi'ni korku evine dönüştürmeyi başardı.

KENDİSİ ÇOK EĞLENDİ!

Ünlü isimlerin, gerçeklerinden ayırt edilemeyecek kadar özenle yapılmış mumyalarının sergilendiği müzede tıpkı mumya gibi hareketsiz şekilde bir bankta oturan Ozzy, hiçbir şeyden habersiz yanına oturup fotoğraf çektirmek isteyenlerin ödünü patlattı.

'Mumyanın' bir anda canlanıp kendilerine 'Merhaba' demesi ya da ayağa kalkıp 'böö' yapması sonrasında kaçışan ya da yüzleri kireç gibi olan ziyaretçiler, metalin 61 yaşındaki efsane ismini çok eğlendirmiş gibi görünüyordu.

ASLEN ALBÜM TANITIMI

Tabi ki Ozzy'nin bu şakayı yaparken bir de amacı vardı: 'Karanlıklar Prensi' lakaplı ihtiyar rocker'ın bu ay sonunda 'Scream' (Çığlık) isimli yeni bir albümü çıkıyor. Müzede atılan çığlıklar da, bu isimdeki bir albüm için en iyi tanıtımı oluşturuyor.

POSTA İNTERNET

Haberin Devamı