Magazin Murat Boz ve Kibariye Harbiye’ye damga vurdu

Murat Boz ve Kibariye Harbiye’ye damga vurdu

Paylaş
Murat Boz ve Kibariye Harbiye’ye damga vurdu

Türk Telekom, yenilediği ve teknolojik altyapısını geliştirdiği dijital müzik platformu Muud’un tanıtımını 25 Eylül akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirdi

Kibariye’nin de eşlik ettiği gecede Murat Boz’un şarkıları ve şovu Harbiye Açıkhava Sahnesi’ne damga vurdu. ‘Moduna göre özgürce müzik’ sloganıyla kişiye özel listelerle kullanıcının tercihlerini öne çıkaran Muud’un lansman gecesinde, ileri teknolojiyle tasarlanmış sahnede 3 boyutlu ses ve ışık gösterileri izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

İKİLİDEN UNUTULMAYACAK DÜET

Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany ile birlikte binlerce Türk Telekom çalışanının katıldığı gecede konuşan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, yenilenen Muud’un özelliklerini ve gelişim sürecini paylaştı.

Dursun konuşmasının ardından Türk Telekom’un yenilenen dijital müzik platformu Muud’da en çok dinlenen sanatçılar arasında yer alan Murat Boz’u sahneye davet etti. Hayalet perde teknolojisiyle sahneye çıkan Boz, konserine Janti şarkısıyla başladı.

Sürpriz sanatçıları da 3 boyutlu Muud sahnesine davet eden Murat Boz, Sezen Aksu’nun Kaybolan Yıllar ve Şebnem Ferah’ın Sil Baştan şarkılarını Kibariye ile birlikte söyledi.



Muud platformunun özellikle sanatçılar için önemli bir yere sahip olduğu söyleyen Boz’un şarkılarına sevenleri de eşlik etti.

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ KATILDI


Murat Boz’un Muud sahnesindeki performansını izlemeye gelenler arasında pek çok tanıdık isim de vardı. Özgün, Göksel, Kerem Cem, ünlü sunucu Ece Vahapoğlu ve Özge Ulusoy, oyuncu Ayşe Tolga, Pelin Öztekin, Deniz Bolışık, Yağmur Tanrısevsin, Sarp Köroğlu ve Çiğdem Batur ile Onur Gülmek de Muud lansmanında Murat Boz’u yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı