Magazin Murat Ceceli Muğla'da konser verdi

Murat Ceceli Muğla'da konser verdi

Paylaş
Murat Ceceli Muğla'da konser verdi

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. yıl dönümünde verilmesi planlanan Mustafa Ceceli konseri, yapıldı

SGK İl Müdürü Naci Şahin’in mesai arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülmesi nedeniyle Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından ertelenen konser, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş Yıl Dönümünü Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutladıklarını söyledi. Ay, Muğla’da vatandaşlardan her türlü desteği gördüklerini belirterek, "Vatandaşlarımız duydukları ve gördükleri her türlü olumsuzlukları ’155 Polis İmdat’ hattını arayarak bize bilgi versin.

Biz her zaman halkımızın yanındayız. Hayatın güzelliklerini Muğla halkıyla birlikte huzur içerisinde paylaşıyoruz. Biz, yaptığımız etkinliklerle hem Muğla halkı hem de gençlerle sürekli bir araya gelmeye çalışacağız" dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran kalabalığa sevilen şarkılarını seslendiren Mustafa Ceceli’nin şarkılarına vatandaşlar da eşlik etti. Öte yandan, Emniyet Müdürü Kadir Ay, Mustafa Ceceli’ye konserin ardından çiçek ve plaket verdi. Konser, havai fişek gösterisinin ardından sona erdi.

Haberin Devamı

AA