Magazin Murat Dalkılıç sahne kazası mı geçirdi?

Murat Dalkılıç sahne kazası mı geçirdi?

Paylaş
Murat Dalkılıç sahne kazası mı geçirdi?

Sosyal medyada Murat Dalkılıç'a ait olduğu iddia edilen bir video dolaşıyor. Videoda konser alanında dans eden kişi zıplarken altındaki zeminin çökmesiyle düşüyor. Peki o kişi Murat Dalkılıç mı? İşin aslını posta.com.tr açıklıyor...

2015’te evlendiği oyuncu Merve Boluğur’dan geçen Eylül’de boşanan ve Aralık’tan beri Hande Erçel ile yaşadığı aşkla gündemde olan Murat Dalkılıç'ın sahnede kaza geçirdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Bu iddianın ortaya çıkmasının nedeni ise sosyal medya dolaşan bir video. Videoda konser sırasında sahne alan kişi dans ediyor. Kendisini ritme kaptıran kişi zıplamaya başlıyor ve zıplarken altındaki zemin çöküyor. Böylece konser alanında bulunan kişi kelimenin tam anlamıyla yerin dibine giriyor.

İŞİN ASLI ÇOK BAŞKA

Ancak o kişi Murat Dalkılıç değil. İşin aslını posta.com.tr açıklıyor:

Görüntü 16 Temmuz'da YouTube'a İspanyollar tarafından yüklenmiş. Konser alanında dans eden kişi de şarkıcı Murat Dalkılıç değil yabancı bir DJ.

'BU VİDEO NERDEN YAYILDI ANLAMIŞ DEĞİLİZ'

Öte yandan Murat Dalkılıç'ın menajeri de posta.com.tr'ye konuştu ve "Görüntüdeki kişi kesinlikle o değil, bu videonun da nerden yayıldığını anlamış değiliz" dedi.

İŞTE O VİDEO...