Magazin Murat Göğebakan'dan sert çıkış

Murat Göğebakan'dan sert çıkış

Paylaş
Murat Göğebakan'dan sert çıkış

Murat Göğebakan, ses yarışmalarını eleştirerek, '3 soytarının pohpohlamasıyla kendilerinin bir yere geleceklerini sanıyorlar, gelemezler. Bu bir furya, birileri bu sektörden para kazanıyor' dedi

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunan bir otelde hafta sonu tatilini geçiren Murat Göğebakan, ses yarışmaları ve diğer yarışmaları eleştirdi.

Haberin Devamı

Yarışmalara katılanların soytarı yerine konulduğunu söyleyen Murat Göğebakan, "Bu yarışmalara katılan bir tane arkadaşımız ortalıkta yok. Bunların en babası Bayhan’dı. En popüler olanı da kafasında bardak kıran Adanalı çocuktu. Şu an köftecilik yapıyor. ’Çok mutluyum’ diyor. Bu bir furya, birileri bu sektörden para kazanıyor. Bu işi yapanlar para kazanıyor" dedi.

Gençleri yarışmalar konusunda uyaran Murat Göğebakan, şunları söyledi:

"Enayi olup bu yarışmalara katılma, yani bu yarışmalardan medet mi umuyorsun? 3 soytarının pohpohlamasıyla kendilerinin bir yere geleceklerini sanıyorlar, gelemezler. Çocuklar geliyor birşey bilmiyorlar, zaten kısır döngü. Bir yapımcı parasını kazanıyor, herkes işine bakıyor. Bu yarışmalara katılmasınlar diyemeyiz, çünkü ’sanane’ cevabı ile karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

Ayda iki gün ders veriyorum, bir günü üniversitede. Çocuklara hep şunu anlatıyorum; bir yere gelmek istiyorsanız inanın bir takım şeyler yaşamadan olmaz, yani olmuyor. Benim de ne çektiğimiz siz biliyor musunuz, öyle kolay mı sanıyorsunuz? diyorum."

DHA