Magazin Murat Yıldırım'dan müjde!

Murat Yıldırım'dan müjde!

Paylaş
Murat Yıldırım'dan müjde!

Sinema ve dizi oyuncusu Murat Yıldırım ile Faslı eşi İmane Elbani, tatil için gittikleri Londra’da Arap hayranlarının sevgi gösterileriyle karşılandı. Hayranlarının yoğun ilgisinden memnun olan Murat Yıldırım bir de müjde verdi...

Murat Yıldırım, senaryosu yazım aşamasında olan yeni bir dizi de rol alacağını söyledi.

Türkiye’nin sevilen oyuncu ve sunucularından Murat Yıldırım, Fas asıllı eşi İmane Elbani ile birlikte akşam yemeği yedi. Genç çifte işadamı Hüseyin Özer de eşlik etti.

Murat Yıldırım'ı bir anda karşılarında gören Arap hayranları ise yakışıklı oyuncu ile bol bol fotoğraf çektirdi. Kimseyi kırmayan herkesle sohbet eden ve fotoğraf çektiren Murat Yıldırım, daha sonra eşi ile birlikte mekandan ayrıldı.


'BELKİ ARAPLAR BENİ DAHA ÇOK SEVİYOR'


Murat Yıldırım, Arapların kendisine olan sevgisinin Asi dizisiyle başladığını ve Fas asıllı eşi İmane ile evlendikten sonra en az iki katına çıktığını sözledi.

Eşinin Arap olması ve Arap dünyasında çok seviliyor ve tanınıyor olmasından dolayı bu sevginin daha da arttığını ifade eden Murat Yıldırım, ‘‘Ben onu seviyorum. O da beni çok seviyor. Dolayısıyla belki Araplar beni daha çok seviyor.’’

Haberin Devamı