Kültür - Sanat Murder on the Orient Express’ten ilk fragman geldi
Paylaş
Murder on the Orient Express’ten ilk fragman geldi

Agatha Christie'nin romanından uyarlanan, zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Doğu Ekspresinde Cinayet (Murder on the Orient Express) filminden ilk fragman yayınlandı.

Uzun süredir beklenen ve çok konuşulan Doğu Ekspresinde Cinayet (Murder on the Orient Express) filminin ilk fragmanı görücüye çıktı.

Johnny Depp, Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Penelope Cruz ve Olivia Colman’ı bir araya getiren kadrosuyla göz kamaştıran filmin yönetmen koltuğunda Kenneth Branagh oturuyor.



Edebiyat dünyasına yaptığı eşsiz katkıların yanı sıra, beyazperdenin polisiye açığını da kapatan Agatha Christie‘nin aynı adlı eserinden uyarlanan drama; Avrupa’ya uzanan karanlık bir yolculukta on üç yabancının trende mahsur kalmasını konu alıyor. Cinayetlerin kol gezdiği gizemli trenin sırrını çözmek adına zamana karşı verilen savaşın galibinin kim olacağı sorusu, bizi yıldız oyuncu kadrosuyla karşı karşıya getiriyor.

Murder on the Orient Express, Doğu Ekspresi’nde Cinayet adıyla tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 10 Kasım’da vizyona girecek.

İşte filmden gelen Türkçe altyazılı fragman





Haberin Devamı