Spor Muslera gitmek istiyor!

Muslera gitmek istiyor!

Paylaş
Muslera gitmek istiyor!

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'nın, takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Muslera ise iddiaya twitter'dan yanıt verdi

Galatasaray Kulübü, Uruguaylı eldiven ile uzun yıllar çalışmak için düğmeye basmış ve 31 Aralık 2013 tarihinde sözleşme uzatmak için görüşmelerin başladığını KAP’a bildirmişti. Ancak aradan 4 ay geçmesine karşın taraflar arasında hala bir anlaşma sağlanamadı.

Habertürk gazetesinin özel haberine göre, Muslera ve Galatasaray Kulübü’nün para konusunda orta yolu bulamadığı ve deneyimli kalecinin ayrılma noktasına geldiği öğrenildi... Şu anda yıllık 2 milyon Euro kazanan ve iki senelik daha kontratı olmasına karşın gelecek sezon sonunda FIFA kuralını (Webster vakası / FIFA 17. Madde) devreye sokarak yıllık ücreti kadar bonservis bedeli karşılığında takımdan ayrılma ihtimali bulunan Muslera’ya yönetim, 2.5 milyon euro önerdi. Ancak Muslera’nın bu rakamı beğenmediği ve 3.5 milyon euro garanti ücret istediği, yönetimin de bunu reddettiği öğrenildi. Aylardır süren pazarlıkların ardından sonuç alınamaması üzerine Muslera’nın restini çektiği ve sezon sonunda ayrılmak istediğini yönetime bildirdiği ifade edildi. Mukavelesi devam etmesine karşın gitmek istediğini belirten Muslera’nın İngiltere Premier Lig takımlarından oldukça cazip teklifler aldığı, bu yüzden de ayrılmak istediği belirtiliyor. Galatasaray yönetiminin ise Uruguaylı kaleciyi ikna edememesi durumunda Dünya Kupası sonrası iyi bir fiyata satabileceği konuşuluyor.

Bu arada Muslera, twitter hesabı üzerinden takımdan ayrılacağı haberlerini yalanladı.

Haberin Devamı