Magazin Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filminin ilk fragmanı yayınlandı-İzle

Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filminin ilk fragmanı yayınlandı-İzle

Paylaş
Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filminin ilk fragmanı yayınlandı-İzle

3 Mart 2013'te vefat eden arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayatını anlatan Müslüm filminin ilk fragmanı yayınlandı

Müslüm Gürses'in hayatı 'Müslüm' filmi ile seyirciyle buluşacak. Sanatçının doğduğu Şanlıurfa-Halfeti'den başlayan filmin çekimleri Adana'da tamamlandı.



Müslüm Gürses'i Timuçin Esen'in oynadığı filmde sanatçının büyük bir tutkuyla bağlı olduğu eşi Muhterem Nur'u ise Zerrin Tekindor canlandırıyor.

MÜSLÜM FİLMİNİN FRAGMANI-İZLE



Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımcılığında ise 'Ayla' filmini de çeken Dijital Sanatlar ile ICNN'nin imzası bulunuyor.

Müslüm Gürses'in 1975 yılında Adana Kral pavyon günlerini de etkileyici bir dille anlatan filmin çekimleri Ekim ayında başlamıştı.



MÜTHİŞ KADRO

Filmde Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor'un yanısıra Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Güven Kıraç, Erkan Avcı, Goncagül Sunar, Şahin Kendirci, Erkan Kolçak Köstengil, Caner Kurtaran ve Teoman da rol alıyor.



Yönetmeninden senaristine konu edindiği kişilikten oyuncu kadrosuna kadar büyük ses getireceği şimdiden belli olan Müslüm’ün 2018 yılı içerisinde vizyonda olması bekleniyor.

Haberin Devamı