Magazin Müslüm Gürses yoğun bakımda

Müslüm Gürses yoğun bakımda

Paylaş
Müslüm Gürses yoğun bakımda

Geçirdiği by pass ameliyatının ardından yoğun bakıma alınan arabesk müziği sanatçısı Müslüm Gürses'in sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi

Perşembe günü by pass ameliyatı geçiren Gürses’in, yoğun bakımda, durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Gürses’in hafta sonu yoğun bakımdan çıkarılması bekleniyordu.

Ancak ünlü sanatçı, karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle, planlandığı gibi yoğun bakımdan çıkamadı. Gürses’in by pass operasyonunu gerçekleştiren Kalp Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, ünlü sanatçının sağlık durumunu destek tedavileriyle normal seviyelere getirmeye çalıştıklarını söyledi. Gürses’in kalbiyle ilgili problem olmadığını ifade eden Sönmez, dün gece aniden gelişen karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle sanatçının durumunun kötüleştiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz ise, 'Şu an solunum cihazına bağlı olduğu için konuşamıyoruz sadece göz teması kurabiliyoruz' dedi.

İBRAHİM TATLISES: YAŞAM SAVAŞINI BIRAKMA

Gürses'in rahatsızlığını öğrenen İbrahim Tatlıses, Twitter'da geçmiş olsun mesajı yayınlandı. Tatlıses, sayfasına "Ha gayret Müslüm Baba yaşam savaşını bırakma. Dizginleri elinde tut bırakma. Sen bu millete gereksin. Bu insanlar sana doymadılar. Pes etme!" yazdı.



>> AMELİYAT OLDU, EŞİ BAYILDI

Gürses’i ziyaret için hastaneye gelen sanatçı Selahattin Alpay, Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur ile görüştüğünü söyledi. Alpay, "Tüm müslüman aleminden Türk milletinden ve sevenlerinden dualarını esirgememelerini rica ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Selahattin Alpay, "Doktordan aldığım haber şöyle; bütün her şeye cevap veriyor. Dirayetlidir Allah’a çok şükür. Yukarıda Muhterem ablayla görüştüm, çok bitkindi. Türk milletinden ve tüm müslüman aleminden onu sevenlerinden lütfen dualarını esirgememelerini rica ediyorum. O dualar yerini bulacaktır. İnşallah elini kolunu sallayarak buradan çıkacaktır" diye konuştu.

AA