Magazin Müslüman, Hıristiyan veya Budist değil, peki ne?

Müslüman, Hıristiyan veya Budist değil, peki ne?

Paylaş
Müslüman, Hıristiyan veya Budist değil, peki ne?

Yunan Yorgo Seitaridis'le evlenince Müslümanlıktan Hıristiyanlığa geçen, boşandıktan sonra da Budist olduğu iddia edilen Tuğçe Kazaz isyan etti

“Üç yıldır Uzakdoğu öğretisi Tai Chi yapıyorum. Yoga yapan Hindu, ney üfleyen sufi mi oluyor?”

Haberin Devamı

ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL

Güzel manken sürekli din değiştiriyormuş gibi gösterilmesi karşısında sessizliğini bozdu! Kazaz, internetteki fan sitesine yaptığı açıklamada Hıristiyanlığı seçtiğini beyan ettikten sonra, ne Budist olduğunu ne de Müslümanlığa döndüğünü açıklamadığını belirtip şunları söyledi:

"İki yıl önce Budist olduğumu, sonra oradan kovulduğumu, şimdi tekrar Müslüman olduğumu yazıyorlar. Çocuk oyuncağı mı bu?" Güzel manken, Budist dedikodularının çıkmasına neden olan konuyu şöyle açıkladı:

HEPSİ NEZİH, AKLI BAŞINDA İNSANLAR!

"Evlenip Yunanistan'a gitmeden önce tanıdığım aklı başında, nezih insanlardan oluşmuş bir Tai Chi topluluğu vardı. Döndükten sonra, bilinen en eski Çin sağlık, egzersiz sistemi olan Tal Chi'yi öğrenmek üzere bu topluluğa katıldım.

Haberin Devamı

Üç yıldır sağlığımı ve formumu korumak için düzenli bir şekilde Tal Chi çalışıyorum. Bu aklı evvellerin mantığından gidersek, yoga yapanların Hindu, ney üfleyenlerin de sufi olması gerekir." (Habertürk)