Magazin Mustafa Ceceli 2.5 milyon TL'ye araba aldı

Mustafa Ceceli 2.5 milyon TL'ye araba aldı

Paylaş
Mustafa Ceceli 2.5 milyon TL'ye araba aldı

Mustafa Ceceli, 2.5 milyon TL'ye aldığı Aston Martin marka otomobili ile ilk kez görüntülendi

Eşi Selin İmer ile Atatürk Havalimanı'nda objektiflere takılan Mustafa Ceceli, muhabirleri "Lütfen plakamı basmayın. Sonra trafikte önümüze atlıyorlar, arabanın camını patlatıyorlar" diye uyardı.

Selin İmer, eşini öpüp vedalaştıktan sonra Aston Martin DB11'in direksiyonuna geçerek eve döndü.

Mustafa Ceceli'nin yeni ouuncağı Aston Martin DB11'in teknik özellikleri:


Çift turbo beslemeli yeni nesil ünite. 600 beygir 700 nm tork maksimum güç alınmış. 1770 kilogram boş ağırlığı ile rakiplerine karşı oldukça ağır kalan Aston Martin DB11, 3.9 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaşmayı başardığı açıklanan teknik bilgiler arasında yer alıyor.



Sade ve sportif duran direksiyon simidi, teknolojiden geride kalmadığını gösteren 12 inçlik dijital gösterge paneli, yine multimedya sistemi için komutlara hazır 8 inçlik TFT ekran, ailenin her modelinde öne çıkan tuşlu vites yapısı kokpitte öne çıkan detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca ingilizler bu aracı alacak müşterileri için standart olarak 400 waat ses gücüne sahip ses sitemi sunuyor. Bir üst opsiyonda 70 wattlık Aston Martin Premium ses sistemi sunuluyorken, yaşam alanının çığlık çığlığa müzik dinleyip her çok yüksek kalitede ses istiyorum diyenler için ise 1000 watt rms ses çıkış gücüne sahip Bang & Olufsen ses sistemi alınabiliyor.

Haberin Devamı