Magazin Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer Ahmed Hulûsi'nin dizlerine yattı

Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer Ahmed Hulûsi'nin dizlerine yattı

Paylaş
Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer Ahmed Hulûsi'nin dizlerine yattı

Mustafa Ceceli Selin İmer ile evlenmeden önce sık sık Amerika'ya gidip tasavvuf araştırmalarıyla ön planda olan eski gazeteci Ahmed Hulûsi'yi ziyaret ediyordu. Bir ziyaretinde yanında Selin İmer'i de götürdü. Selin İmer Ahmed Hulûsi'nin dizine yatarak poz verdi. Bu fotoğrafların ardından Mustafa Ceceli'den açıklama geldi!

Mustafa Ceceli ve Selin İmer aşkını POSTA ortaya çıkarmıştı.

İlişkisi ortaya çıkan Mustafa Ceceli Sinem Gedik'ten boşanıp hemen ardından Selin İmer'le evlendi.

Herkes Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in sürpriz aşkına şaşırırken şaşırmayan tek bir isim vardı. O da şarkıcı Bengü.

Bengü'nün Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in aşkına en başından beri şahit olduğunu gösteren fotoğraf dün ortaya çıktı.

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre, Mustafa Ceceli ve Selin İmer evlenmeden önce Bengü ile birlikte Ahmed Hulûsi'nin Amerika'daki evine gidip tasavvuf ve hayatın sırları hakkında sohbet ediyordu.


İşte Selin İmer'in o fotoğrafları...




MUSTAFA CECELİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

Bu fotoğrafların yayınlanmasının ardından Mustafa Ceceli bir açıklama yaptı:

''Bir süredir şahsım ve eşim Selin Hanım ile ilgili yürütülmeye çalışılan ‘kötü niyetli ve taraflı’ algı operasyonunun farkındayım. Bu konuyla ilgili olarak son kez yaptığım bu açıklamadan sonra artık tüm hukuki haklarımı da kullanacağımı belirtmek istiyorum. İtham edildiği üzere; Beni, eşim Selin Hanım ile Ahmed Hulusi tanıştırmadı. Selin Hanım ile birbirimizi arkadaş ortamında tanıdık. ‘İyi ki tanıdım’ dediğim eşim Selin Hanım ile 10 Temmuz’da evlendik. Artık herkesin bu evliliğe saygı duymasını ve bizi bize bırakmasını istiyorum.. Bu işi malzeme olarak kullanmak isteyen insanlar kötü niyetlerini belli ederken, işin içine başka isimleri de katarak mevcut kendi gerçekliğini gözden kaçırmaktadır. Ama şu unutulmamalıdır ki,gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır.''


MUSTAFA CECELİ'DEN SONRA AHMED HULUSİ'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ


Çıkan haberlerden sonra bir açıklama da Ahmed Hulisi'den geldi. Ahmed Hulisi Twitter hesabından attığı tweetlerle o fotoğrafta başka birisinin daha olduğunu ima ederek şunları yazdı:

"Bildiklerimi paylaşmak adına ziyaretime gelenlerle ilgili bugüne kadar hiç bir şey yazmadım ve konuşmadım. Toplumun en üst düzeyindendiler. Dinlediler ve olayın bir tarikat konusu olmadığına şahitler. Resimleri yayanın elinde bu değerli insanların da ziyarette çekilmiş fotoğrafları var. Kendilerinin resimlerinin ses kayıtlarının bir yerlerde yayınlanmasından hoşlanmayacak olanların başkalarınınkini yayınlamaları hoş değil. Sohbete gelen insanların benzer fikirlerle dostluk kurmaları doğaldır elbette. Konu özel yaşama girdiğinde ise beni hiç ilgilendirmez. Herkes kendi hayatını kendi yolunu kendi aklıyla kendi çizer, sonuçlarını da kendi yaşar. Tâbi olunacak tek kişi Resulullah’dır. Allah bir kalpten nurunu çekip karanlıklar içinde bırakırsa; o dilden her türlü yalan, gıybet, iftira saçılmaya başlar. Allah’a sığınırım!"

İşte Ahmed Hulusi'nin o tweetleri...


Haberin Devamı