Magazin Mustafa Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer günler sonra görüntülendi

Mustafa Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer günler sonra görüntülendi

Paylaş
Mustafa Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer günler sonra görüntülendi

Hacı Mustafa Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer önceki gün hayatını kaybeden gece kulübü Etiler Şamdan'ın patronu Mehmet Tuna'nın evinde görüntülendi. Bu arada Selin İmer taziyeye gelen eski sevgilisi Serdar Bilgili ile karşılaşmamak için akla karayı seçti.

Sosyetenin 42 yıllık efsane gece kulübü İstanbul'daki Etiler Şamdan'ın patronu Mehmet Tuna (65) önceki gün evinde uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

Mehmet Tuna, sosyetenin 'Evimiz' dediği gece kulübü Etiler Şamdan'ı 1975’den beri işletiyordu. Lokalini 5 ay önce mecburen kapatmıştı. Çünkü mülk sahibi şarkıcı Seda Sayan ''15 bin dolarlık kirayı 8 aydır ödemiyorlar'' diyerek Etiler Şamdan'ı Mehmet Tuna'ya icra yolu ile boşalttırmıştı.




Hacı Mustafa Ceceli'nin 9 yıllık eşinden boşandıktan 5 gün sonra sosyetik Selin İmer ile aşk yaşadığını POSTA ortaya çıkarmıştı.

Ortaya çıkan fotoğrafların ardından ortalıkta gözükmeyen ikili hayranlarından gelen tepkiler yüzünden kameralardan uzak kaldı.

Selin İmer tepkilerden sonra ilk kez kameralar tarafından görüntülenmiş oldu.

Bu arada taziyeye gelen eski sevgilisi Serdar Bilgili ile karşılaşmamak için akla karayı seçti.



SERDAR BİLGİLİ-DENİZ ÇAKIR BOMBASI

Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili’nin adı en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan Deniz Çakır ile anılmıştı. Çiftin birkaç haftadır birlikte olduğu iddia edilmişti.


Serdar Bilgili-Deniz Çakır bombası!










Haberin Devamı