Spor Mustafa Denizli: Milli Takım için teklif gelirse oturur, konuşuruz

Mustafa Denizli: Milli Takım için teklif gelirse oturur, konuşuruz

Paylaş
Mustafa Denizli: Milli Takım için teklif gelirse oturur, konuşuruz

Türk futbolunun en deneyimli teknik direktörlerinden olan ve Milli Takım'da Fatih Terim'in yerine gelmesi muhtemel en büyük adaylardan gösterilen Mustafa Denizli, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli'den Milli Takım açıklaması geldi. Cnn Türk'te Haftasonu programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Denizli, "Milli Takım için teklif gelmedi. Gelirse oturur konuşuruz." dedi ve bir anlamda bu görev için yeşil ışık yaktı.

Mustafa Denizli'nin açıklamaları şu şekilde:

"TERİM SAHA DIŞI YÜZÜNDEN..."


Milli Takım'dan henüz bir teklif gelmedi. Ancak burası reddedilemeyecek teklifler kategorisindedir. Fatih Terim çok iyi kalpli bir insan ancak çabuk sinirlenen bir karaktere sahip... Şu anda çok üzerine gidiliyor. Saha dışında yaşanan olaylardan dolayı Milli Takım'ı bırakmak zorunda kaldı.

"ARDA ÇİN'İ REDDETTİ"


Arda Turan, bir abisiyle yaşamaması gereken bir olay yaşadı. Hata tabii ki... Ancak anlık sinirlenmeler olabiliyor. Çin'den büyük teklif aldı. Ben onunla Barcelona'da kısa süre önce birlikteydim. Barcelona'dan ayrılmamasını söyledim. Bir Çin takımı ona Barcelona'da kazandığının 2-3 katını önerdi ama Arda reddetti.


Haberin Devamı