Spor Mustafa Denizli: Yarışın içindeyiz

Mustafa Denizli: Yarışın içindeyiz

Paylaş
Mustafa Denizli: Yarışın içindeyiz

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sonuna kadar şampiyonluk yarışı içinde olacaklarını söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde Siyah-beyazlı takımın antrenman yaptığı sırada basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Denizli, son iki haftada Beşiktaş'ın ligde 5 puan kaybetmesine rağmen sıralamada önündeki rakipleriyle puan farkının açılmadığını, az da olsa kapandığını ifade etti.

"PUAN FARKI AÇILMADI"

Tecrübeli teknik adam şunları söyledi: "Ligin bundan sonrası da, bundan öncekinden farklı olmaz. Gaziantepspor ve Galatasaray maçlarında 5 puan kaybetmemize rağmen üstümüzde bulunan rakiplerimizle puan farkı açılmadı.

Beşiktaş'sız bir yarışın olmayacağını söylemiştik. Takımım bu yarışın içinde sonuna kadar olacak. Son iki haftadaki puan kayıplarımız bizi üzse de ortaya konan mücadele ve istek sevindirci bir durum oldu. Bence bu sezon Süper Lig, geçtiğimiz yıla göre daha keyifli ve heyecanlı bir hale gelecek."

"BEŞİKTAŞ'IN GOL SORUNU VAR"

Denizli, bir gazetecinin takımdaki gol sorunuyla ilgili sorusuna şu yanıtı verdi: "Evet, Beşiktaş'ın gol sorunu var. Ama pozisyon sorunu yok. Gençlerbirliği maçında attığımız 4 gol sonrası bu sıkıntıyı aştığımızı düşünmüştüm.

Ancak son iki hafta gol sıkıntımız devam etti. Doğru zamanda doğru vuruşlarla bu sorunun üstesinden kısa süredece geleceğiz."

"NİHAT'IN TEK DERDİ VAR"

Tecrübeli çalıştırıcı, bu sezon bir gol atan Nihat Kahveci ile ilgili sorulan soru üzerine, "Nihat'ın tek derdi var. O da gol atmak. Biz bu sorununu zorla da olsa aştıracağız. Bu konu kısa sürede normale dönecek. Nihat istenilen performansı en yakın zamanda gösterecektir" şeklinde konuştu.

Mustafa Denizli son olarak, takımla antrenmanlara çıkmaya devam eden Matias Delgado'nun durumuyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Dubai'de yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. Çok kısa sürede sürpriz bir gelişme olmazsa sezon sonuna kadar bizimle antrenmanlara çıkmaya devam edecek."

Övünç Özdem/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı