Gündem Mustafa Kemal Uzun'un katili tutuklandı

Mustafa Kemal Uzun'un katili tutuklandı

Paylaş
Mustafa Kemal Uzun'un katili tutuklandı

58 yaşındaki yönetmen Mustafa Kemal Uzun’u 19 yaşındaki figüran Osman Akdi, Şile’deki evinde gece yarısı başına sopayla vurarak öldürdü. Katil, “Rol verecek diye her istediğini yaptım. Vermeyince de öldürdüm” dedi.

TÜM GÜNÜ BİRLİKTE GEÇİRDİLER


Mustafa Kemal Uzun (58) ve figüran osman Akdi (19) dün öğlen Mecidiyeköy’de kafede buluştu. Akşam da balık lokantasındaydılar. sonra Kemal Uzun’un Şile’deki evine gittiler. İçkiye devam ettiler. Geç saatlerde tartışma çıktı. osman Akdi, Kemal Uzun’u sırtından bıçakladı, beyzbol sopasıyla defalarca kafasına vurup öldürdü.


CEBİNİ VE OTOMOBİLİNİ ALDI


Kemal Uzun’un cüzdanını, cep telefonunu ve otomobilini alıp kaçtı. sabaha karşı teslim olan osman Akdi polise şöyle dedi: “Bana rol vereceğini söyledi. Bunun için istediği her şeyi yaptım. Ama o sözünü tutmadı. Kavga ettik, öldürdüm” dedi. Kemal Uzun bugün memleketi Balıkesir Gönen’de toprağa verilecek.


KANATSIZ KUŞLAR'I YÖNETİYORDU


Kemal Uzun son olarak “Kanatsız Kuşlar” dizisini yönetiyordu. 49 film ve dizide yönetmenlik yapmış, 4 filmde rol almış, ulusal ve uluslararası 8 ödül kazanmıştı.



Kemal Uzun ‘Hababam sınıfı’nda yoksul öğrenci sefa rolündeydi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI! MERDİVENDEN BÖYLE İNMEYE ÇALIŞMIŞ



Uzun’u öldüren figüran O.A.’nın, yönetmenin aracıyla kaçarken görüntüleri de ortaya çıktı. Şüphelinin bir süre Şile yollarından gittikten sonra önüne çıkan merdivenlerden araçla inmeye çalıştığı ancak başaramayınca aracı terk ederek yaya kaçtığı tespit edildi.



Kemal Uzun'un cep telefonu, cüzdanı ve otomobilini alarak Şile Taksi Durağı yakınlarına gittiğini, burada aracı terk ederek taksiyle Altunizade Metrobüs Durağına geldiğini söyledi. O.A’nın emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi. Mustafa Kemal Uzun’un cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

TUTUKLANDI


Cinayetin ardından polis merkezine giderek teslim olduğu ortaya çıkan figüran Osman A., Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından akşam saatlerinde Şile Adliyesi’ne sevk edildi.