Gündem Mustafa Tuna yeniden aday olacak mı?

Mustafa Tuna yeniden aday olacak mı?

Paylaş
Mustafa Tuna yeniden aday olacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, yeniden aday olup olmayacağını açıkladı

Hürriyet gazetesi yazarı Deniz Gürel'in sorularını yanıtlayan Mustafa Tuna, yeniden aday olup olmayacağı sorusuna cevap verdi. İşte röportajın o kısmı:

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl yaşanan değişim furyasının en dikkat çeken illerinden Ankara’da Melih Gökçek sonrası koltuğa oturan Mustafa Tuna’yla bir araya geldik.

Herkesin merak ettiği, “Yeniden adaylık düşünceniz var mı?” sorusuyla sohbetimiz başladı:

“Seçimler olur, aday gösterilirim, gösterilmem ayrı bir konu. Benim bir kere işlerimi yapmam gerekiyor. Bana düşen budur. Gerisi için Cumhurbaşkanımız, partimizin yetkili organları, partimiz için en uygun aday kimse onu aday olarak göstereceğinden hiçbir şüphe yok. Benim devam etmem yönünde karar alınırsa, çalışmalarımıza devam ederiz. Başka bir aday olursa, çalışmalarımızı sonuna kadar devam ettiririz. Eğer benim olmam hayırlı olmayacaksa, ben olmak istemem. Adaylık işi hırsla olmaz zaten. Bizim öyle bir hesabımız olmaz. Hesap işi değil nasip işidir. Bunların hepsi emanet görevler, gelip geçici işler. Önemli olan vatandaşın memnuniyetini, konforunu artıran hizmetler yapmak. Bizim çalışmalarımız hep bu yönde. Bundan sonra da böyle bir görev verilirse çalışmalarımıza devam ederiz. Yoksa ‘ben aday olayım’ demekle aday olunmaz. Aday adayı olmak başka bir şey, aday olmak başka bir şey.”

Haberin Devamı