Magazin 'Mustafa' vücudunun neresinde?

'Mustafa' vücudunun neresinde?

Paylaş
'Mustafa' vücudunun neresinde?

Oğullarının adını dövme yaptıran sanatçı eşininkini de yaptırdı mı?

Oğulları Atlas, Ares ve Güney’in adlarını elinin üstüne dövme yaptıran Gülben Ergen, eşi Mustafa Erdoğan’ın adını neden yaptırmadığı sorulunca ilginç bir cevap verdi: “Belki de sizin göremediğiniz bir yere dövme yaptırmışımdır”

Galeri: İŞTE GÜLBEN'İN EVİ!

EELENCE’DE EĞLENDİ

Gülben Ergen önceki akşam İstanbul gecelerindeydi! Önce yaratıcı dijital pazarlama fikirlerini ödüllendirmek için düzenlenen Digital Age Awards töreninde ödül veren Ergen, ardından yakın dostu ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı ile Asmalımescit'te Eelence adlı kulüpte eğlendi. Son günlerde dövme yaptırmaya merak sardığını söyleyen ünlü sanatçı, gazetecilere oğulları Atlas, Ares ve Güney'in adı yazan elinin üstündeki dövmesini gösterdi.

Erkekler kaybedince değerini anlıyorlar... Sonraki sayfada...

BENİ KORKUTTULAR

Habertürk'ün haberine göre uzun zamandır dövme yaptırmayı çok istediğini belirten Gülben Ergen, "Elime küçük bir dövme yaptırdım. Şahdamarıma da yaptıracaktım ama çok "korkuttular. Bu yüzden vaz geçtim" dedi. Gazetecilerin, "Eşiniz Mustafa Bey kıskanmasın. Onun adını dövme yaptırmayacak sorusu üzerine Ergen ilginç bir cevap verdi: "Belki de sizin göremediğiniz bir yerde onun adını dövme yaptırmışımdır!"

ERKEKLER KAYBEDİNCE DEĞERİNİ ANLIYORLAR

Sevgilisi Sadettin Saran'dan ayrılan Hülya Avşar'la görüştüğünü belirten Gülben Ergen, "Ona 'geçmiş olsun' demedim. O üzgün değil, o güçlü bir kadın karşı taraf üzülsün, o niye üzülüyor? Erkekler elindekinin kıymetini kaybettikten sonra anlıyorlar" dedi.

Gülben Ergen haberleri:

GÜLBEN'DEN TAKSİ PLAKASI AÇIKLAMASI!

GÜLBEN ARTIK ESMER GÜZELİ!

MERDİVEN ÇIKTI 19 KİLO VERDİ!

2

Haberin Devamı