Yaşam Müşteri çekebilmek için böreklerinin arasına altın koyuyor!

Müşteri çekebilmek için böreklerinin arasına altın koyuyor!

Paylaş
Müşteri çekebilmek için böreklerinin arasına altın koyuyor!

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde börekçilik yapan Tevfik Kaya müşteri çekebilmek için börek ve poğaçaların arasına gram altın koyuyor

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesindeki dükkanına sabahın erken saatlerinde gelen Tevfik Kaya, ilk iş olarak börek ve poğaçalarının hamurunu yoğuruyor. Poğaça ve börekleri fırına sürmeden içlerine 145 liralık gram altın koyan Kaya, bu yöntemle müşterilerini artırmayı umut ediyor.

Kaya, işlerindeki durgunluğu yenmek ve müşterilerini artırabilmek için böyle bir kampanya düzenlediğini söyledi.


'HER AY DÜZENLEYECEĞİM'


Altın kampanyasını her ayın 10'unda düzenlediğini hatırlatan Kaya, "Ben 26 yıldır poğaça ve börek satıyorum. Hem işlerimde durgunluğu canlandırmak hem de vatandaşlara lezzetli ürünler sunabilmek için altın kampanyası düzenledim. Bu kampanyayı geçen ay düzenlemeye başladım. Bundan sonra da her ay düzenlemeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.


SATIŞLARI YÜZDE 30 ARTTI


Kampanyadan sonra satışlarında artış olduğunun altını çizen Kaya, "Altın kampanyasının etkilerini görmeye başladım. Bundan sonra her ayın onunda bu kampanya düzenlemeye devam edeceğim. Satışlarımda yüzde 30 artış meydana geldi. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.





AA

Haberin Devamı