Gündem Müşterisini çalan hayat kadınını bıçakladı

Müşterisini çalan hayat kadınını bıçakladı

Paylaş
Müşterisini çalan hayat kadınını bıçakladı

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde fuhuş yapan 53 yaşındaki Gülbahar Turhanlar, 50 yaşındaki arkadaşı Güler Battal'ı, “Müşterimi çalıyorsun” diyerek bıçakla yaraladı

Ulubatlı Hasan Bulvarı'nda bulunan 11 Eylül Parkı'nda fuhuş yaptığı iddia edilen Gülbahar Turhanlar, tanıştığı bir erkekle arkadaşı Güler Battal'ın birlikte olduğunu öğrendi. İki arkadaş arasında çıkan tartışmada Turhanlar, “Müşterimi çalıyorsun. İşini adam gibi yap” diyerek arkadaşı Battal'ı sağ baldır ve kalçasından bıçakla yaraladı.

Haberin Devamı

Kaçan Turhanlar kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanırken yaralı Battal, 112 Acil Servis ambulansıyla Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Geçen yılın ekim ayında iki arkadaş arasında aynı konuda tartışma çıkmış Gülbahar Turhanlar, “Önceden anlaştığın müşterilerin ile benim eve gelip 10 TL ücret vererek yatıyordun.

Bu şekilde çalışacağını söylemiştin. Şimdi sözünde durmuyorsun. Başka arkadaşının evine gidiyorsun. Neden delikanlı gibi çalışmıyorsun” diyerek arkadaşı Battal'ı ekmek bıçağıyla yüzünden yaraladığı belirtildi. Soruşturmaya Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Selahattin BUDAKOĞLU-Serhat TEZCAN/DHA