Türkiye (Son Dakika) Mutfak tüpü bomba gibi patladı

Mutfak tüpü bomba gibi patladı

Paylaş
Mutfak tüpü bomba gibi patladı

Kırıkkale'de bir evde sabah saatlerinde meydana gelen tüp patlaması mahallede büyük korku yarattı. Evde yalnız yaşayan yaşlı kadın, alev alan tüpü apartman boşluğuna attı. Tüp daha sonra bomba gibi patladı

Olay, Kırıkkale’nin Turgut Reis Caddesi’ndeki Gülten Ökten’in yalnız yaşadığı apartman dairesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Gülten Ökten yemek yaptığı sırada mutfağındaki piknik tüpü alev alıp, yanmaya başladı. Ökten, bu sırada söndüremediği ve yanarak ısınan tüpü panikle apartman boşluğunda attı.

APARTMAN VE ÇEVRE BİNALARIN CAMLARI KIRILDI


Burada bir süre sonra bomba gibi infilak eden tüp, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Olay yeri savaş alanına dönerken, şans eseri yaralanan olmadı. Patlamanın etkisiyle apartman ve çevre binaların camlar kırıldı.

'GÖRÜNCE KORKUDAN TEKRAR İÇERİ KAÇTIK'

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sabah büyük bir patlama sesiyle irkildiklerini belirten vatandaşlar, "bomba etkisi yaradan şiddetli sesle birlikte dışarıya çıktık. Olayı görünce korkudan tekrar içeri kaçtık. Şükür yaralanan olmadı" dediler.

Erhan GÖĞEM / KIRIKKALE, (DHA)

Haberin Devamı