Spor Müthiş derbi

Müthiş derbi

Paylaş
Müthiş derbi

Bursaspor'un yenilmesiyle şampiyonluk iştahı kabaran Galatasaray ve Fenerbahçe bugün Ali Sami Yen'de kozlarını paylaşacak

Galatasaray ve Fenerbahçe bugün şampiyonluk mücadelesi için karşı karşıya gelecek. Her iki takım da sahaya mutlak 3 puan için çıkacak.

Bu akşam oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-lacivertli ekibe Emre'den kötü haber geldi. Bu sabah ve öğlen kendisini iki kez deneyen ve doktorlarla görüşen Emre Belözoğlu Galatasaray karşısında mücadele edemeyecek. Derbi maça yetiştirilmek için özel çaba harcanan ve iğne tedavisi olan yıldız futbolcunun akşamki maçta forma giyemeyeceği kesinleşti.

Saat 19.00’da başlayacak dev maçı, kariyerinde 7. kez derbiye çıkacak FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay.

HİDDİNK DE İZLEYECEK

Biletleri satışa çıkar çıkmaz tüketilen derbi maçı (A) Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Guus Hiddink’in de izlemesi bekleniyor.

HANGİ KADROLARLA SAHAYA ÇIKACAKLAR?

Ezeli rakiplerin derbi maçta sahaya çıkması beklenen olası 11’leri şöyle:

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Servet, Lucas Neill, Caner, Mustafa Sarp, Mehmet Topal, Keita, Dos Santos, Elano, Jo

Haberin Devamı

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Lugano, Andre Santos, Vederson, Özer, Selçuk, Mehmet Topuz, Alex, Güiza