Gündem Mutluluğu TIR ezdi

Mutluluğu TIR ezdi

Paylaş
Mutluluğu TIR ezdi

Özgür Çağın Uygun nişanlandıktan 3 saat sonra ailesi ile birlikte otomobille eve dönüyordu. Karşıdan gelen TIR, otomobili ezdi. Araçtaki 4 kişi de öldü

Anne başka araçtaydı

İstanbul’da önceki gece Ayşe Şerbetçi ile nişanlanan Özgür Çağın Uygun (32) hayatının en güzel gecesini kutluyordu. Nişan töreni bittikten sonra annesi Nalan Uygun başka bir araçla yola çıkarken Özgür Çağın Uygun, kız kardeşi Özün Seçil Uygun’un (28) kullandığı otomobile bindi.

Araçta aynı zamanda babaları Raşit Uygun (56) ve yeğenleri Ruhi Volkan Dağcı (23) vardı. Bu sırada Ümraniye’de Çetin Kaçkal (64), kullandığı TIR’ın kontrolünü kaybedip bariyerleri aşarak karşı şeride geçti.

TIR, Uygun Ailesi’nin otomobiline çarparak sürüklemeye başladı. Özün Seçil Uygun ve babası Raşit Uygun araçtan fırladı.

Askerden yeni dönmüştü

Özgür Çağın Uygun ile Ruhi Volkan Dağcı da araç içinde sıkıştı. 4 kişi de olay yerinde öldü. Ağır yaralanan Çetin Kaçkal ise hastaneye kaldırıldı. Raşit Uygun ve çocukları için dün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nde cenaze töreni yapıldı.

Eşini ve çocuklarını kaybeden anne Nalan Uygun’un törende tabutlara sarılması ve kızının tabutuna duvak koyması yürekleri parçaladı.

Ayşe Şerbetçi de daha bir gece önce nişanlandığı Özgür Çağın Uygun’un tabutuna sarılarak ağladı. Yakınları Ayşe Şerbetçi’yi teselli etmekte güçlük çekti.

Cenazesi Ankara’ya gönderilen Ruhi Volkan Dağcı’nın 10 gün önce askerden terhis olduğu öğrenildi.

Sefa KIDIKÖmer ERDEM/DHA