Dr. Haydar Dümen Mutluluğun ölçüsü yok
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluğun ölçüsü yok

Haberin Devamı

Cinsel organın boyuyla mutluluk bağlantılı değil. İlişkide önemli olan sevgi, anlayış, güven. Eşler ilişkide uyumu yakalarsa sorun çıkmaz. Bu yüzden santimlerden kurtulun, mutluluğu yuvanızda arayın ve fantezilere yer verin...

BÖYLE SORU YOK!

Geneleve gitsem mi?

19 yaşındayım, daha milli olmadım. Geneleve gitmek istiyorum ama korkuyorum. Bu korkumu nasıl yenebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, formül öneriyorum, sınavını geçersen pekiyi vereceğim. Bu konuda alt yapı çok sağlamdır ama kimini güldürür, kimini ağlatır. Önce papatya falını deneyeceksin. Gideyim mi, gitmeyeyim mi diye yaprak koparacaksın. Gitme gelirse, “Bunda bir hikmet vardır” diyerek 6 ay bekleyiver. 6 ay sonraki papatya denemende, yaprak “Git” derse, 1 ay kafanı dinleyecek, yeniden fala yöneleceksin. Ardında uy fala, ne çıkarsa bahtına. Yollan kadına, fal ters giderse sakın komplekse kapılma.

Cinsellikten kaçıyorum

26 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. İlişkiye isteksizim, kaçıyorum ve zevk almıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlar temel kuruluşları, yapı ve kurguları bakımından erkekler gibi değildir. Erkek, bu tarlayı, at tohumu kuralına yatkındır. Kadın, üretken bir toprak gibidir yani anadır. Bu nedenle duygusal ve seçicidirler. Evlilikte bu durum şansa kalmıştır. Bu aşamada uzmanlar devreye girer. Psikiyatri bilimi kılıcıyla engelleri bir bir temizler, psikolojinin de yardımıyla sizi mutluluğun kapısına getirir, anahtarını elinize verir. Sevgili okurum, biraz sabırlı olmanı, sonra çok ince hesaplar yapmanı, ardından psikolojik yardım almanı öneririm.

Karım orgazm olmuyor

20 günlük evliyim, karım orgazm olmuyor. Cinsel organım 14 santim. Bununla ilgisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, beyler, kadının orgazm olması penis boyutuna bağlı değil. Kadınlar etinden önce, ruhen mutlu olurlarsa orgazma kapı açılır. Mutluluk eşlerine, yarınlarından emin, güven içinde olmalarını sağlayan partnerlerine bağlıdır. Kısaca ilişki mekaniğe dönüşmeden ruhsal kapıdan geçilmelidir. Evlilik, cinsel organla değil, erkeğin ruhu, kalitesi, güvenirliliğiyle yapılır. Çünkü çocukların büyümesi bu ortamda olmalıdır. Deponun suyu pisse, akışkanlığı sürprizli ise o musluktan kimse su içmez. Değerli okurum, çok yenisiniz, biraz idare edin. 5-6 ay sonra yeniden mail atın.

Kanama kaç gün sürer?

24 yaşındayım. Kız arkadaşım da 22 yaşında. İlişkiye giriyoruz. Sevgilim gebe kalmaktan çok korkuyor. İçine boşalmazsam hamile kalır mı? Bir de kızlık zarı yırtılınca kanama kaç gün sürer?

CEVAP

Değerli okurum, vajinanın üzerine boşaldığın zaman hamile kalma ihtimali vardır. Kızlık zarı kanaması başladığı anda da bitebilir ama bazen ara ile birkaç saat ya da bir gün kanama olabilir.

Evlilik korkutuyor

22 yaşındayım. Cinsel organım 11 santim. Evlenmek istiyorum ama penisimden utanıyorum. Eşim beni terk ederse diye korkuyorum. Doktora gitmeye utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, evlilik, bedenin ve organın santimleriyle ilgili değil, ruhla ilgilidir. Cinsellik o ruhun içinde gizlidir. Mutlu da olursun, mutlu da edersin.

Zar yırtıldı mı?

Kız arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdik. Epey kan geldi, hala devam ediyormuş. Adetine 15 gün var. Bu kanama adet kanaması mı yoksa yırtıktan oluşan bir kanama mı? Acaba doktora gitsek mi?

CEVAP

Değerli okurum, büyük ihtimalle adet kanaması. ‘Delinin aklına taş getirir’ misali doktora gitsen ne olacak? Yırtıldı dese bayram mı yapacaksın? Yırtılmadıysa rahat uykuya mı yatacaksın, ikisi de boş. Yırtıldığını sanıyorum, gelen kanın da adet kanı olduğunu düşünüyorum.

Küçülmez mi?

Kız arkadaşlarım penisim büyük diye benden ayrıldılar. Küçültmenin bir yolu yok mu? Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, gemisini kurtaran kaptan olmuş, iyi yapmışlar. Eşin olur da sineye çeker, bir düzen kurulur. Yavrucukların nesine? Acıya, işkenceye atılmanın ne anlamı var? Canım biraz iradeli oluver.

Cinsel isteğim artıyor

17 yaşındayım. Cinsel organım arkadaşlarımınkinden küçük. Ne yapmam gerekiyor? Son 2 aydır cinsel isteğim sürekli artıyor. Dışarıda kimi görsem ilişkiye girmek istiyorum. Ne olur bana bir şeyler önerin.

CEVAP

Değerli okurum, önereyim de. Kilonu yazmışsın da ufaklığın boyundan ne haber? Sana göre küçük. Ya bilime göre, ya partnerine göre? İşte sorun burada. Karar verecek olan sen değilsin.

Kızlık zarı yırtık mı?

20 yaşındayım. 3 kez kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve ondan kan gelmedi. Sevgilim bana esnek olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum. Yırtık olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, neden inanmıyorsun? Anadan doğma sağlam diye rapor mu getirecekti? Öyle olursa evlenecek misin? Hem yatacaksın hem bir kenara mı iteceksin? Ya da ilk deneyimini yaşadıktan sonra zamanı geldi ayrılalım mı diyeceksin? Ona mı inanacaksınız bana mı? Tabii ki ona inanacaksın. Çünkü kız o.

O sıvı neden akıyor?

Cinsel organımda devamlı sarı renkte bir sıvı akıyor. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, bir idrar tahlili bu işin sonucunu bildirir. Prostat da iltihap olabilir. Meni muayenesi gerekebilir. Hadi bakalım kötü bir şey ise kronikleşmeden doktora.

Kız benimle dalga geçti

18 yaşındayım, sevgilim de 20 yaşında. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek isterdim. Geçen hafta ilişkiye girdik, boşalamadım. Kız benimle dalga geçti. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir sorunun yok. Zamanı gelince, iyi ortamlar oluşunca ve sen alışınca makine tıkır tıkır işleyecek. Ayrıca da biraz geç boşalman ileride hem senin hem eşinin imdadına yetişecek.

Neden bir türlü boşalamıyorum?

21 yaşındayım. 1 yıldır kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. O boşaldığında ilişkiyi bitiriyoruz. Mastürbasyon yapınca sorun yok. Kız arkadaşımla ilişkide boşalamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, sorun mastürbasyona alışmandan kaynaklanıyor. Hani derler ya ‘Alışmış kudurmuştan beterdir’ diye onun gibi. Bu tür alışkanlıklar evlilikte de sürüyor. Evlilik zarar görüyor. Mastürbasyonu elden geldiğince azalt. Cinsel birleşmeyi hem öğren hem de bedenini ona şartla.

Yapmadan duramıyorum

16 yaşındayım. Mastürbasyon yapmadan duramıyor, çok erken boşalıyorum. Bu yüzden zevk alamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Arada bir mastürbasyon yapacaksın. Asıl işin okulun ve büyümeye devam.

Büyümesi için ilaç kullansam mı?

24 yaşındayım, bekarım. Penisim 10 santim. Büyütücü kullansam kısır olur muyum? İleri yaşlarda penisim uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzama olmayacak. Ama o boy sana yetecek. Tıbba göre normal.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanı insan yapan kendisidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder