Dr. Haydar Dümen Mutluluğun peşinde...
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluğun peşinde...

Haberin Devamı

Kendine güvensizlik, vücudunu beğenmeme, mutlu olmama kadınların cinsellikten soğumasına neden oluyor. İlişkide önemli olan birbirini sevmek, dokunmaktan keyif almak ve tatmin olmak. Her şeyi kendinize sorun etmeyin. Yıllarınız yok yere akıp gitmesin, mutluluk sizi bulsun...

GÜNÜN SORULARI


Artık bülbül ötmüyor ne yapacağım?

22 yaşındayım. Sevgilimle düzenli bir ilişkim vardı, her şey yolundaydı. Performansım da iyiydi. Ama son 1 aydır bülbül ötmüyor. Bu durumdan kız arkadaşım da çok şikayetçi. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP
Her şey yolunda ha değerli ve de şanslı okurum. Ama ben sana inanmıyorum. Arkadaşının hiç kaprisi yok mu? Hep “Gel kapanalım, al takke ver külah pişpirik oynayalım” gibi bütün yollar oraya çıkar mı diyor? Yemeğe götürüp gönlünü almıyorsan nasıl bir kız bu? Nereden geldi ki aklı fikir yatakta? Hayat ağacı yalnız sulanmakla yeterli ürün vermez. Güneş de gerek hava da. Senin bülbül 1 aylık çileye girmiş. ‘Çile bülbülüm’ şarkısını günde 100 kere dinle. Bülbül ötmüyorsa bir de yemine bakıver canım. Kimbilir belki de gına gelmiş, monotonluktan iştahını yitirmiştir. Ona da abilik yap, biraz hayatı, kaliteyi öğret. Kız ileride büyük ihtimal biriyle evlenecektir. En azından bugünlerde dersine iyi çalışsın. İleride kocasının performans yeminden bol kese harcamasın. Senin olayın bir yaz yağmuruydu, çabuk geçecek. Kısa sürede bülbül yine ötecek. Ancak sonunda önünüze gelecek fatura da gizli bedelleri ödemekte zorlanacaksınız. Önerim: Hayatı bütünüyle paylaşacak, ruhunuzu da doyuracak yollar arayın ki seks çocuğunuzun ömrü uzun olsun.



Hayatımın baharında zevkten mahrumum

17 yaşında kızım. Bir türlü mastürbasyon yapmayı beceremiyor, zevk alamıyorum. Hayatımın baharında zevkten mahrum kalmak istemiyorum.

RUMUZ : ORKİDE

CEVAP Aman efendim, senin gibi genç, güzel, taze ve de koklanmamış gül çiçek elbette bu zevklerden mahrum kalmamalı. Hocan sihirli değneğiyle bir dokunacak, bakalım şapkadan neler çıkacak? ‘Civciv çıkacak, kuş çıkacak’ derken tavşan da siyam kedisi de çıkabilir. Ben elimden geleni yapacağım, ne çıkarsa bahtına. Gelelim örtülü ödenek öder gibi örtülü önerilerimize; 17 yaşında tren kaçmadı. Gece hareket eden birine bin. Yataklı kompartımanın kapısını kilitle. Rayların tıkı tık eklem sesleri senin ritminin tempo ayarı olsun. Kapat gözlerini, hani o ikide bir yoluna çıkan, arsız yakışıklı var ya, onu düşün. Dur, çek elini oradan. Hayali de olsa önce onun elini tut. Ve şu okul işini falan konuşun, biraz muhabbet edin. Sonra vagonun sallantısına uy, bırak kendini, iyice gevşe. Yarı uyur, yarı uyanık duruma gel. Yakışıklı gitmiş, iş sana düştü. Sen bir orkidesin, bunu unutma. Dalında koparma ki solmasın. Yapraklarını, dallarını okşa, anacağının başını sıvazladığı gibi ritmik hareketlerle orkideyi sıvazlamaya devam et. Sakın gözlerini açma. Nefesin tıkanmış gibi oluyorsa korkma. O sırada yaşadığın neyse aradığın oydu. Buldun işte. Şapkadan şimdilik tavşan çıktı, yıllar sonra civciv de çıkacak. Özellikle ona dikkat, bana teşekkür et.



Cinsellikten soğuyorum

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla cinsellikten konuşuyoruz ama ben kasılıyorum. Göbeğimde ve sırtımda kıllar var. Evlenince beni beğenmez gibi geliyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, bu tür kıllar lazerle yok ediliyor. Sandığınız gibi erkekler çoğu zaman ince eleyip sık dokunmazlar. Şaşıracaksın ama biraz kıllı kadınlardan hoşlanan tipler vardır. Kendinle kavgayı bırak, cinsellikten soğuma. Cinsellik olmayan ailede çocuklar için de kendiniz için de odanın bir duvarı yıkılmış gibidir. Cinsellik olsun dediğimizde de her şey mükemmel olmuyor. İlişkide kaskatı olmak asla olmaz. Sanırım alışacaksın.

Mastürbasyon sakıncalı mı?


Adet döneminde mastürbasyon yaptım ve kanama kesildi. 3-4 saat geçince ancak kan geldi. Bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP: Sevgili okurum, sakıncası yok ama o birkaç günü perhizle geçirsen daha iyi olur.

Hem küçülsün hem de düzleşsin

15 yaşındayım. Penisim aşağı doğru eğik duruyor. Hem küçültmek hem de düzleştirmek istiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli yavrum, biraz daha büyü. Penisi kullanma zamanın gelsin, şimdi penis uslu uslu yerinde dursun. Eğrilik operasyonla düzelir. Ama büyüklüğü küçülmez. Şu anda sana da bir zararı yok.



Bakire miyim?


20 yaşındayım, 1 yıl önce sözlendim. Sözlümle birlikte olduk ama benden kan gelmedi. Biz ayrıldık. Esnek bakireysem bile evlenince ilişkiye girdiğim anlaşılır mı?

CEVAP: Sevgili esnek bakire. İleride eşin ne olduğunu anlayamayacak. Sen çeneni tutmazsan bu sır sana kalacak. Yollar böyle ne yapalım? Biraz şu kaderi bir kenara atalım. Üzüntüleri pazara çıkarıp iki kuruşa satalım, kurtulalım. Ne diyeyim?

Erken mi boşalıyorum?

Sevgilimle ilişkiye girmeye kalktığımda ereksiyon oluyor ve boşalıyorum. Bazen öpüşürken bile boşalıyorum. Acaba benim erken boşalma mı var? Doktora gitmeme gerek var mı?

CEVAP: Değerli okurum, doktora gitmen gerekiyor. Heyecandan böyle oluyor. Ama hangi doktor “Sevgilinle yat” diye seni tedaviye alır, bilemem. Ben olsam almam. Neden? Bu engebeli yola asfalt döşemem. Yarının ne olacağı belli olmayan bir ilişkide de size ortak olmam. Sakin olun, birleşmeyi erteleyin.



Kızın elini tutar tutmaz boşalıyorum

Benim sorunum erken boşalmak. Kız arkadaşımın elini tutsam bile hemen geliyor. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, yüksek derecede heyecan, bir o kadar da erkeklik potansiyelinin işareti bunlar. Alışacaksın. Mücadeleni doğal yoldan yap. Zamanla iraden güçlenecek. Sorunlar da düzelecek.

Benden ayrılacak

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ben kabul etmedim ama onu çok seviyorum. Sevgilim ayrılmak istiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. CEVAP Sevgili okurum, ayrılacaksın. O karnı doymamış, aklı başına gelmemiş, günlük çıkarları içinde koşan sorumsuz delikanlıyı seksle elde tutamazsın. Bırak ayrılsın. Hem kendine hem ona iyilik etmiş ol.

İlk gece sorun çıkmasın

21 yaşındayım. Erkek arkadaşım birlikte olduktan sonra beni terk etti. İlişkide kan gelmedi. Doktor “Kızlık zarın elastik. Ancak doğumda yırtılır” dedi ve rapor verdi. Evlendiğimde ilk geceyi normal geçirebilmem için öneriniz nedir? CEVAP Sevgili okurum, zaten ilk geceni geçirmişsin. O iş olduğunda gündüz, gece değişir mi? Evleneceksin. Doktorun dediğine katılıyorum. Büyük ihtimalle kanaman olmayacak. Kızlık zarı esnek olduğundan eğer ailen seni doktora götürürse, doktor o raporu sana verecek. Bu konuda sağlam dur.



Zevk suyu geliyor

Kız arkadaşıma dokununca, sarılınca ya da telefonla konuşunca penisimden az da zevk suyu geliyor. Bunun çaresi nedir? CEVAP Sevgili okurum, normalin normali. Ne istiyorsun zavallı organdan, o sana karışıyor mu? Yemek yerken ağzının suyu akmasın diyor mu? Sen ona karışma.

Bu testler güvenilir mi?


24 yaşındayım ve kız arkadaşımla 1 ay önce ilişkiye girdik ama prezervatif yırtıldı. Bir saat sonra ertesi günü hapı aldı. 3 hafta sonra gebelik testi yaptık, negatif çıktı. Acaba ne kadar güvenilir? CEVAP Değerli okurum, olayın şekli ve gebelik testine göre güvenilirlik yüzde 100. Haydi güle güle yoluna.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın esiri olmanın keyfi esir alanın insafı kadardır. HD.

6

Sıradaki haber yükleniyor...
holder