Dr. Haydar Dümen Mutluluk yarım kalır
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk yarım kalır

Haberin Devamı

Cinsellik iki kişilik bir oyun gibi düşünülürse, haz da karşılıklı yaşanmalı. Erkekler bu konuda biraz bencil oluyor. Çünkü kadın kendini ifade edemiyor. Unutmayın, kadın zevk almazsa bir şeyler yarım kalmış demektir.

BÖYLE SORU YOK!

Kocam çok isteksiz

3 yıllık evli kadınım. Eşim eskiden çok istekliydi. Şimdi ben istemezsem ilişkiye girmek aklına gelmiyor. Ne yapmalıyım?


Sevgili okurum, hayaller hep gerçekleri yenmiş ama sonunda yaşamın acı tokadını da yemiştir. Bu konularda dümen genellikle erkeklerin elindedir.

Geminin dümeni kırıksa, pervane uygun dönmüyor ya da yeterli enerji gelmiyorsa bizden size fazla bir yardım yok. Erkekteki bu kırıklık bir yana, eğer gemi su almaya da başlamışsa bizler gemideki suyu kova kova boşaltmaya çalışsak sonunda pes ederiz. Şimdiden son sözümü söyleyeyim. 1 yıl sabırla bekle. Gemi hâlâ su almaya devam ediyorsa terk et.

KADINLARI HAYAL EDİYORUM

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla her gece ilişkiye giriyorum. Bu kadar ilişkiye rağmen gün boyu kadınları hayal ediyorum. Yardım edin.

CEVAP

‘Hayal ya da umut fakirin ekmeğidir’ derler aslanım. Yer, yer en azından ruhunu doyurur, durumu şansa bağlarsın. Ağır aksak da olsa yol alırsın. Böyle giderse, ileride karnını doyuramaz, üzerine giysi alamaz hale gelirsin.

Oysa maşallah banka sahibi gibisin. Banka hep açık. Ne zaman gitsen para çekiyorsun da, öteki bankalardan da bir şeyler koparmaya çalışıyorsun. Sana açgözlü, iradesiz ve kendi organıyla bile başa çıkamayan biri diyeceğim. İleride bir CD koyar, ya tek başına ya da bulduğun arkadaşınla şinanay şinanay oynarsınız.

CİNSELLİĞİ YAŞAMK İSTİYORUM

25 yaşındayım. Kız arkadaşım da 22. Cinselliği yaşamak istiyorum. Sevgilim, “Başkasıyla olmaz. Evlenince benimle yaşarsın” diyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Kıza bak hizaya gel değerli okurum. Kız dediğin böyle olur! Anamın bana nasihatı var der gibi. Örneğin; bir anne almış kızını karşısına nasihat ediyor.

Kız dinliyor. Nasihat bitince, “Anne, senin bu nasihatın sırasında şuradaki karpuzun üzerine 40 sinek kondu” diyor, tokadı yiyor.

Bazı olaylar ve kişiler vardır ki nasihat yolları kapalıdır. Bazı konular vardır yapılacak bir şey yoktur, kişi bildiğini okur. İki cümleyi esirgemeyelim, yolun yol değil diyelim. Çünkü bu yolun bir de iflası var. O olunca yazacağın çekler işe yaramaz.

Dudaklar çok büyük

32 yaşında kadınım. Uzun boylu ve zayıfım. Benim sorunum cinsel organımın dudakları. Çok büyük, beni üzüyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapamazsın. Ameliyatla küçültebilirsin. Ama değmez. Erkekler bu konuda seçici değiller. Bütünün içerisinde ufacık bir çıkıntı fazlalığı seni rahatsız etmesin.

Elimde değil

17 yaşındayım. Çok mastürbasyon yapıyorum. Bana bir zararı olur mu? Her şey beni tahrik ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, azaltıver. Zarar veren her şeyi önlemek zorundasın. Yani elde olmalı. Sana lazım olan yapının dibine kibrit suyu dökme.

Boyunu kısa buluyor

19 yaşındayım. Penisim 16 santim. Kız arkadaşım cinsel organımın boyunun kısa olduğunu söylüyor. Acaba sevgilimide mi bir sorun var yoksa bende mi?

CEVAP

Değerli okurum, ben kız arkadaşın neye göre karar veriyor? Senin psikolojinle oynuyor. Penisin normalin normali.

Hâlâ ergenliğe girmedim

18 yaşındayım. 1.60 boyundayım. Ben ergenliğe girmedim. Kıllarım çıkmadı, penisim de 10 santim. Haftada 1 kez mastürbasyon yapıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, endokrinoloji uzmanına git. Uzaktan görmeden karar vermek senin hayatını olumsuz etkileyebilir. Bence hiç zaman kaybetme.

Anne olamazmışım

19 yaşında kızım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Bana anne olamayacağımı söylediler. Acaba doğru mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bu konunun annelikle ilgisi yok. Klitoris orgazma saplanıp kalacaksın. Bu evliliğinde vajinal orgazmda zorlanmana neden olur. Sayıyı biraz azaltıver.

Aklım fikrim kızlarda

18 yaşındayım. Günde 2 defa mastürbasyon yapıyorum. Bu sayı bazen 4’e hatta 5’e çıkıyor. Sabahtan akşama kadar kızlardan başka bir şey düşünemiyorum. Ne yapmam lazım? Bunalıma girdim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, haftada 2 iyidir. El alemden sana ne? Maratona mı çıktınız yoksa engelli mi atlayacaksın? Kimi 100 metre koşar, bir süre sonra tık nefes yatar. Kimi de kilometleri koşabilir. Bunu belirleyen sadece tempodur. Tempoya dikkat. İyi de sabahtan akşama kadar niye kızları düşünüyorsun? Hadi bakalım, senin işin gücün, okulun yok mu? Kızdırma beni.

Kocam hep kendisini düşünüyor

27 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle cinsel ilişkiye girdiğimizde hiç zevk almıyorum. Çünkü o hep kendini düşünüyor, sonra da arkasını dönüp yatıyor. Sizce ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin için sorun yok. O zevkini ve keyfini sürdürüyor. Ama unutmasın ki senin de zevk alman önemli. Bu arada eşinin ustalığı söz konusu. Biraz fantezilere ihtiyacınız var. Bence sen aynı yönteme devam et. Eşine zevk aldığını söylemende sakınca yok. Karşılıklı konuşmaya çalışın. Zaman lehine işleyecek. Sakın evliliğini de bozma.

Karım çok sıkıldı

34 yaşındayım, geç boşalıyorum. Karım artık çok sıkıldı ve yoruldu. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, fantezilerini güçlendir olsun bitsin.

Sevişmek istiyorum

23 yaşındayım ve sözlüyüm. Sözlümü seviyorum. Ayda bir kez buluşuyoruz. Ne zaman onunla telefonda konuşsam penisim sertleşiyor, sevişmek istiyorum. Ama sözlüm bundan çok rahatsız oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, aynı şekilde yola devam. Yasaklara uy. Sınırları zorlama. Umarım evlenirsiniz. Benden sana nasihat, yıllar sonra da o kızı horlama.

Acaba büyütme şansımız var mı?

33 yaşındayım ve evliyim. Cinsel organım sertleştiğinde 12 santim. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP

Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Ne fark eder ki? Kime yararı olacak? 12 santim cinsel organa tıp bilimi normal diyor.

Kızlık zarım duruyor mu?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla tatmin olmaya çalıştık. Üstümüzde eşofmanlarımız vardı. Ama benden kan geldi. Daha sonra bunun adet kanı olduğunu anladım. Şimdi başkasıyla nişanlanlıyım.

CEVAP

Kızsın yavrum, Zar orada duruyor. Dua et ki esnek olmasın. Göğsünü gere gere evlenebilirsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk karşılıksızsa onun adı kendinizle savaştır. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder