Magazin Muzaffer Bey'in katili kim?

Muzaffer Bey'in katili kim?

Paylaş
Muzaffer Bey'in katili kim?

Muzaffer Bey'in katili kim?

Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Hanımın Çiftliği'nde Muzaffer Bey'in sır ölümü, herkesi şüpheli durumuna düşürdü. Hemen hepsinin Muzaffer Bey'i öldürmek için bir nedeni olan kahramanlardan acaba hangisi gerçek katil?

Bu soruya 1 hafta boyunca posta.com.tr okurları da yanıt bulmaya çalıştı. Anketimizde çıkan sonuç katilin, aile dışından, Muzaffer Bey'in yakın arkadaşı Selim'i işaret ediyor.

İşte anketimizin sonuçları:

Haberin Devamı





BU AKŞAM NELER OLACAK?

Halide’nin verdiği ifade ile Kemal’in suçsuzluğu ortaya çıkıyor. Ve herkes, “Muzaffer Bey’i Kemal vurmadıysa kim vurdu?” sorusunun cevabını merak ediyor.

Muzaffer Bey’in vurulduğu yerde Kemal’in kasketinin bulunması, okları ve hedefi belirlemiştir. Güllü, bu durum karşısında hem şoke olur, hem de Kemal’e olan nefreti ve öfkesi bir kat daha artar.

Fakat ortada büyük bir tesadüf vardır. Muzaffer Bey’i Kemal vurmamıştır. Halide’nin jandarmalara verdiği ifade doğrultusunda Kemal’in suçsuzluğu ortaya çıkar.

Yine başlanılan noktaya geri dönülmüştür. Herkesin ağzından “Muzaffer Bey’i Kemal vurmadıysa, kim vurdu?” sözleri tekrar çıkmaya başlar.

Muzaffer’in yokluğu Güllü’yü her geçen gün biraz daha eritmektedir ama her şeye rağmen Güllü, güçlü ve soğukkanlı tavrını korumaya çalışmaktadır. Artık onu hayata bağlayan tek şey, Muzaffer’in hatırası olan ve hayata gözlerini açmayı bekleyen bebekleridir.

Jandarma için Muzaffer Bey’e en uzak insandan en yakınına kadar herkes potansiyel katil olma riski taşımaktadır. Bu kişi Muzaffer Bey’in eşi Serap Hanım olsa bile.

Haberin Devamı